Aktywne Wpisy
![WielkiNos](https://wykop.pl/cdn/c3397992/WielkiNos_dTiY14auZf,q60.jpg)
WielkiNos +140
![WielkiNos - Panowie co was powstrzymuje żeby tak wyglądać?
#topmodel #modameska #pyt...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/3fe52a0b6234554ce43d9a08eecf4e50690a4bdbb420874ac4c54112c2d31919,w150.jpg?author=WielkiNos&auth=d4732655a1371074ce94e51144468384)
źródło: temp_file6075376897314946640
Pobierz
a5f5c1 +2
Ok, pier*ole, pozwolę sobie zadać poważne pytanie na tagu #programista15k
Powiedzmy, że zakładasz firmę, która ma wykonywać usługi programistyczne/informatyczne dla klientów typu enterprise - chcesz wyróżnić się na rynku jakością i przede wszystkim dowożeniem na czas, dlatego od początku kładziesz nacisk na rekrutację wyselekcjonowanych perełek (programistów, tech leadów, data engineerów, architektów, cloud engineerów, machine learning engineerów) - skupmy się tylko na osobach technicznych.
1. W jaki sposób przeprowadzasz rekrutację, jakie zadajesz pytania,
Powiedzmy, że zakładasz firmę, która ma wykonywać usługi programistyczne/informatyczne dla klientów typu enterprise - chcesz wyróżnić się na rynku jakością i przede wszystkim dowożeniem na czas, dlatego od początku kładziesz nacisk na rekrutację wyselekcjonowanych perełek (programistów, tech leadów, data engineerów, architektów, cloud engineerów, machine learning engineerów) - skupmy się tylko na osobach technicznych.
1. W jaki sposób przeprowadzasz rekrutację, jakie zadajesz pytania,
1. Jak planować trasę, żeby nie jechać drogami, którymi już jechałem?
czyli planując nową trasę widziałbym ślady poprzednich tras (lub kilku wybranych tras, czyli trasy są warstwami na mapie)
2. Jak planować trasę, żeby nie jechać drogami, którymi nie chcę jeździć?
czyli mogę zaznaczyć obszary, które mam omijać i aplikacja je zapamięta na stałe (brouter ma taką opcje)
3. Jak gromadzić ulubione odcinki i miejsca?
czyli coś mi się spodobało i będąc następnym razem w okolicy chcę ponownie zahaczyć o to miejsce
#rower #rowery #szosa #komoot #strava
@Wychwalany: może nakładka stathunters działa z tym badziewiem?