Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się jak będzie mi trudno wynająć 40mkw w Wwa 3400-3500 oczywiście prąd,czynsz,woda,ogrzewanie,internet w cenie. Tak bez hejtu to dobra cena czy przesadzam? Mam zamiar wrzucić ogłoszenie w piątek na otodom.

#nieruchomosci #pijawka
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JanuszPDM: Ale te 40 metrów to 2 pokoje czy kawalerka ? Jeszcze pytanie o lokalizację i stan. Jeżeli to z czynszem to wydaje mi się,że wynajmie się. Inna sprawa, że jest lipiec i oferta jest duża więc pytanie jak szybko.
  • Odpowiedz
@JanuszPDM: ze swojego doświadczenia o znajomych powiem tak, unikaj w pierwszej kolejności, rodzin i Ukraińców i innych nacji, celuj w młodą parę bezdzietną ewentualnie w jakieś studenciaki, za tyle co chcesz może być problem proponował bym max 3k ze wszystkim, i nie bój się odrzucać ludzi jak ktoś przyjdzie i powie od razu, że bierze to do kosza ludzi. Kaucja w jednej racie w wysokości czynszu i cały czas miej
  • Odpowiedz
  • 1
@WielkiPowrut88: wynająłem w zasadzie w jeden dzień. Na ogłoszenie zadzwoniło 17 osób, 7 osób napisało SMS, 5 osób napisało na otodom. Oglądać umówiłem 12 spotkań po półgodziny. Oczywiście na spotkanie nie przyszło 5 osób. Osoby które oglądały to jeden singiel, reszta małżeństwa i pary. Umowę już podpisałem jutro notariusz i US.
  • Odpowiedz