Aktywne Wpisy
zonobijca +23
Ciekawe czy chłopaki mają taką silną psychę, żeby chodzić tak z dzieckiem po ulicach polskich miast, a nie tylko wrzucać rage baity na twitterka z fotką pleców na jakimś odludziu i bohatersko odszczekiwać każdemu "twoja stara", "chyba ty", "pewnie masz małego" itd.
https://x.com/pjotrowicz/status/1813888616306815305?t=I3jBrwc3WeCQ27t3PbtoYg&s=19
#bekazlewactwa #bekazlgbt #bekazpodludzi
https://x.com/pjotrowicz/status/1813888616306815305?t=I3jBrwc3WeCQ27t3PbtoYg&s=19
#bekazlewactwa #bekazlgbt #bekazpodludzi
Olcziq +543
#heheszki #humorobrazkowy #czarnyhumor #p0lka #logikarozowychpaskow
@g0blacK Ok. <Wyzwolona idzie do ustawień i usuwa konto bo przegryw jej kazał> xD
@leprikon84 A ja na ciebie nie, moja ślina jest zbyt cenna i szkoda jej na zapyzialca :)))
@Koksixk Albo prawdy :))) Nie jestem trollem :)))
@Tja88 a twoje miejsce jest w kaftanie, więc co robisz na wykopie? :)))
@Koksixk: Sam uważam, że @WyzwolonaPodrozniczka pisze głupoty bardzo często natomiast w tej jednej konkretnej sytuacji ma rację i nie zamierzam jej tego odbierać. No bo odpowiedz sobie tak z ręką na sercu, kogo k#w^a normalnego obchodzi z kim w
@WyzwolonaPodrozniczka: Biała, zadbana kobieta woli białego, zadbanego Europejczyka, Niemca czy Hiszpana – do wyboru. Jeśli maksimum, na jakie cię stać, to hindus, to najwyraźniej nie jesteś zadbaną, białą kobietą.
@Cztero0404 No trzeba być chorym psychicznie, tutaj nie ma innego wyjaśnienia. Bo można mieć swoje poglądy, można sobie pomyśleć to i owo, ale nikt normalny się tak nie zachowuje xD
@Everec: Bzdura, tu nie chodzi o żadna walkę o białe geny. Po prostu toksycznie przegrywy sobie znalazły następny łatwy cel do obrzucania gównem zamiast samemu znaleźć sobie babę. Jakoś dziwnym trafem jak niektórzy się
@WyzwolonaPodrozniczka: Tak w ogromnym skrócie podszedł jakiś obcy chłop który jest amerykanem w Polsce mówiący w języku angielskim do jakiejś obcej baby i próbuje mowić jej z kim ona może być a z kim nie XD Przecież on się niczym nie
Wiadomo że Polacy za mało dbają o siebie, choć z młodym pokoleniem jest już lepiej.