Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qew12 no wiem ocb, miałem wiele razy tak ale metoda drobnych kroczków możesz polepszyć swój stan, nie wiem głupi przykład kup sobie wedke jakaś tania nawet z action za 40zl, porzucasz sobie moze coś złapiesz albo i nie, nie ważne popatrzysz się w wodę porzucasz sobie trochę to trochę sportu, wyczyścisz łeb i dalej sobie coś pogrzebiesz na kompie, chodzi o to by zwyczajnie się przejść pooddychać powietrzem i już się
  • Odpowiedz
@PlastikTopiSieWMikrofali to przecież nie musi rzucać wędka, niech sobie idzie na spacer cokolwiek po wsi czy gdzie tam mieszka, nie musi przecież z nikim gadać a oswajać się z otoczeniem, nie wiem też gdzie mieszka więc pomyśl z wodą może być totalnie chybiony
  • Odpowiedz
@qew12: ja to znam, nie chce sie nic, tylko scrollowanie, a i to się nudzi. Nic nie daje radości. Jednak czasem mam takie chwile, że bym np. książę poczytał, na rower poszedł, porobił coś manualnie. Nie masz tak czasem, żeby odłożyć telefon, lapka i coś porobić?
  • Odpowiedz
@qew12: Jak wstanę to czytam wszystkie wpisy kiedy spałem. Potem ogarniam na bieżąco mniej więcej. Jak już na tagu wszystko wiem, to wtedy inne tagi lub mikroblog.

Wpisów i komentarzy jest sporo, prawie zawsze jest co czytać/nadrabiać.

Są dni że czasem na bieżąco nie jestem. Na przykład jak gdzieś rano muszę iść na dłużej.
  • Odpowiedz
@PlastikTopiSieWMikrofali wszystko jest lepsze od bezcelowego scrollowania, pójdziesz na dwór to chociaż jakieś ptaki pośpiewają jakiś rolnik coś na polu o--------a czy inne typu atrakcje, głowa odrazu inaczej się poczuje i to nie musi być nic spektakularnego, chociaż te 30min czegoś innego w ciągu dnia
  • Odpowiedz
@dwarfguard: z drugiej strony jakbyś np codziennie chodził na kilkugodzinny spacer albo przyglądał się przyrodzie przez pół dnia to właściwie czym by to się różniło od scrollowania internetu? Takie długie przyglądanie się przyrodzie to jakby scrollowanie prawdziwego życia.
  • Odpowiedz