Aktywne Wpisy

kapazgon +2
Moim ukrytym marzeniem jest zjedzenie makaronu z dużą ilością pieprzu, czosnku, cebulki czerwonej i zielonej, sosem ostrygowym, sojowym i sałatą. Kocham czosnek, cebulkę i wszystko co jest soft pikantne. ( ͡° ᴥ ͡°)

wfyokyga +12
Gotowanie z kruwku
źródło: temp_file6753568175403167405
Pobierz

Nie wiem już co myśleć. Od prawie roku jestem z najfajnieszą kobietą jaką poznałem ( młodszą o 8 lat).
Jej koleżanki ze studiów ( które jedną połowę stanowią szare myszki, a drugą typowe klubowiczki ubierające się jak szlaufy) zapraszają ją bez przerwy do klubów i ona zawsze odmawia.
O zukuje siebie i innych, że to nie dla niej, ale po sposobie jej wypowiedzi wiem, że źle się czuję z tym, że jest wyobcowana i chciałaby tam z nimi spędzić czas.
Robi to tylko ze wzlędu na mnie bo wie co myślę o tych koleżankach i o klubach.
Wiem, że nie upiłaby się i nic nie odwalałą, ale, samo to, że ma takie koleżanki i że chciałaby tak z nimi czasem spędzić czas ryje mi banie.
Zanim dobrze je poznała widać było co sobą reprezentują i nie wiem dlaczego ją ciągnie do takich ludzi.
#zwiazki #randkujzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
To cos zlego?
────────
Pomijając że większość ludzi chodzi tam kogoś poznać, co będąc w związku dodatkowo zabiera sens takich wyjść, to co oprócz picia i tańców tam można innego robić? :p
OP-ie ja mam dziewczynę 7 lat młodszą, ja przed 30 ona jeszcze na studiach więc w sumie sytuacja podobna. Razem chodzimy do klubów, nie za często ale raz na miesiąc, dwa, szczególnie jak po sesji to częściej, czasem sami w dwójkę żeby potańczyć, czasem z jej koleżankami