Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +9
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

njay +88
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

Wycieczka rowerowa celem odebrania samochodu z serwisu*. Przyjemne z pożytecznym.
* To specjalistyczny serwis, dlatego taka odległość * *.
* * Nadkładałem drogi, żeby dobić do 50 km * * *.
* * * Wcześniej przejechałem jeszcze 5 km, czyli łącznie wyszło 55 km.
#rowerowyrownik #rower #mtb #krakow
Skrypt | Statystyki
źródło: Screenshot_2024-06-29-22-50-04-56_d9aa206de00b4b7c29deeb8e9ccbd9e7
Pobierz@Ksemidesdelos: ja odbierałem mały samochód dostawczy,
MTB na kołach 29 cali mieście się idealnie, nawet nie muszę go mocować do niczego bo się blokuje kołami po przekątnej paki :D
@Ksemidesdelos: jeździło się takim, nawet za dzieciaka raz mi się taki złożył podczas jazdy... za karę został zespawany na stałe :D