Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Nie ma nic lepszego niż samotne wakcje - możesz sam się włóczyć, nikt ci nie p------i nad uchem, robisz co chcesz, odpoczywasz w spokoju, witaminka nie narzeka, że "już ją nogi bolą i gorąco", a wakacje z dziecmi to już wogóle koszmar
  • Odpowiedz
@bluzgajacy: racja znam kogoś kto lubi sobie sam na plaży poleżeć, albo pochodzić po górach.

Jednak co innego kiedy chcesz się wyrwać na chwilę od rodzinnych obowiązków typu żona, dzieci, dom. No a co innego kiedy jesteś sam jak palec i nie masz prawie żadnych umiejętności socjalnych.
  • Odpowiedz
@bluzgajacy: akurat przykład który podałem bazuje na facecie co ma dość atrakcyjna żonę, zarabiająca więcej od niego. Oczywiście pokłócą się ponarzeka na nią, jednak za jakiś czas jest kochanie kotku itp.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zdradzę ci tajemnicę, do trumny tych wszystkich kolesi, których widzi samotny chłop też wpakowują samych. I taki właśnie jest punkt wyjścia istoty zwanej człowiekiem - samotność. Sam wyłazisz z łona matki (no chyba że jesteś bliźniakiem syjamskim, ale to raczej nie byłoby twoje marzenie) i sam kończysz w trumnie. Taki jest stan docelowy, zatem nie ma co sobie wkręcać, że w podróżowaniu samemu jest coś dziwnego, czy złego. To
  • Odpowiedz
@mirko_anonim To chyba zależy gdzie jedziesz i jak zamierzasz wykorzystać ten czas. Będąc w górach zwiedziłem i zdobyłem o wiele więcej w tym samym czasie gdy byłem samemu, porównując to z wycieczką z Eks. Myślisz, że zdobyłbym z Nią Rysy? XD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Czy jest większe upokorzenie dla faceta niż samotne wakacje?

Jest, tym upokorzeniem są wakacje za które zapłaciłeś a nie masz praktycznie nic do gadania bo wszystko musi się kręcić wokół baby i łepków. Wakacje tylko solo. Sam zapracowałeś i sam decydujesz na co wydajesz, gdzie jedziesz i planujesz wszystko pod siebie bez oglądania się na nikogo. Masz pełną kontrolę i swobodę nad tym co robisz każdego dnia wyjazdu, bez
xionc0586 - @mirko_anonim: 
 Czy jest większe upokorzenie dla faceta niż samotne waka...

źródło: pierdoliszpan

Pobierz
  • Odpowiedz