Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Baleburg: To nie lewe ręce tylko kiepski ojciec. Sam tak miałem z remontami za dzieciaka, a jak kupiłem swoje pierwsze mieszkanie to po kilku próbach robiłem większość rzeczy lepiej od ojca. Często mówił że "to się tak nie da" a ja robiłem bez problemu. Tylko potrzebowałem spróbować w spokoju bez marudzenia.
  • Odpowiedz
"to się tak nie da"

@Imagination: Albo "ale fuszera, kto to tak spierbolił?", a największą "fuszerką" jest fakt, że to nie po mojemu. XD Chvj, mogą być dwie, trzy szkoły tej samej roboty i wszystkie ostatecznie dają równie dobry efekt, ale jak jest inaczej niż ja bym zrobił to to jest zjevana robota. XD
  • Odpowiedz
@Baleburg u mnie podobnie + raczej było zniechęcanie do wszystkiego bo była bida

„synek a po co ty w te piłkę będziesz grał, przecież inne dzieci grają od kiedy mają cztery lata to ty im nigdy nie dorównasz”

„synek a po co ci gitara, i tak się znudzisz”
  • Odpowiedz
jak jest inaczej niż ja bym zrobił to to jest zjevana robota. XD

@BulgarskiTaboret: Mój tata tak miał nawet przy jeździe atutem. Tutaj by jechał 10 km/h wolniej niż ja, a za chwilę 10 km szybciej, więc ja jadę źle bo tak jak by on jechał to jest jedyna prawidłowa wersja. Nie zrozumie że ktoś może coś robić inaczej bo inaczej niż on znaczy źle.
  • Odpowiedz
@Imagination: ja ostatnio wylałem schody proste a teraz zaszalowałem zabiegowe, strop, kręcę zbrojenie
tak naprawdę dobry filmik na youtube, brak dwóch lewych rąk i trochę cierpliwości a wszystko można zrobić
  • Odpowiedz