Wpis z mikrobloga

@nutellowy: na wyprzedażach oczywiście że tak. Bez wyprzedaży też idzie coś dorwać, ale trzeba trochę pochodzić. Zależy też jakiego typu butów potrzebujesz. Jak sportowe, to dobre promocje bywają np. na ostatnich parach w adidasie/nike/pumie. W sizerze też idzie coś znaleźć w super cenie na butach z defektem, gdzie ten defekt jest przeważnie niewidoczny, albo jest łatwy do zamaskowania. Bardziej eleganckie bywają w fajnych cenach w Ryłko, ale często to są
  • Odpowiedz
@nutellowy: jak są info o wyprzedażach to luz. Factory jest ogromne, napewno coś dorwiesz. Tylko nie zafiksuj się na jeden sklep i jeden konkretny ciuch. Trzeba pooglądać i coś się dorwie.
  • Odpowiedz
@nutellowy: dawno nie byłem, bo ze 3lata temu nakupiłem dużo butów adidas, rebok w przedziale cenowym 60-90zł. Więc nie wiem, jak jest teraz, ale jeśli się wiele nie zmieniło (nie licząc inflacji itp.), to warto zaryzykować przejażdżkę. Z drugiej strony, zależy w jakie buty celujesz, bo jak takie, co normalnie są po 500zł, to w cenach przytoczonych na początku, raczej nie dostaniesz ich
  • Odpowiedz