Aktywne Wpisy
#zalesie #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #smutek
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna
Pytanie do starszych Mirków i Mirabelek ( 30+). Czy naprawdę samotna matka jest skreślona i nie ma szans na rynku matrymonialnym?
Mam dobry zawód, dobrą pensję, myślę że z wyglądu jestem przecietna, kilka kg za dużo, ale to pewnie kwestia ogarnięcia się i paru dobrych miesięcy z fitnessem +przestanie zajadania stresu słodyczami, bo dieta podstawowa nigdy nie byla zła. No ale jest ta wielka "skaza" - samotna
WonszWykopowy +115
@Losiuu: 12t to crap.
@Eau-Rouge: 12t to crap ale potrafi przebić od tyłu E-100, co jest nie lada wyczynem :) A co do linii T57 Heavy to opłaca się w nią iść? Nie czekają mnie jakieś rozczarowania, papierowy pancerz czy coś?
A moje dwa ulubione to chiński Stuart i T71.
No i M7. M7 przy załodze powyżej 95% to już robi się skaut z preferencyjnym MM do 7 tieru.
@elniks: Nie dostanie, #!$%@? tą wieżę bo była zbugowana. Oficjalnie nawet nie miało
A Chaffeee to i tak badziew w porównaniu do T71. T71 jest szybszy, zwinniejszy, lepiej kąsa, lepiej zarabia (czafim gra się praktycznie po kosztach).
@layne90: Ta. Luchs jest super. Najzwinniejsza czwórka.
@elniks: Bo to taki relikt przeszłości, ostatnia pozostałość po dedykowanych scoutach tier V. Ale ma jeden duży plus, z racji tego że to tier V, a regularnie walczy z X, bije chore ilości XPa.
W sumie, sprzedałem Chaffee, gdy kupiłem T71, potrzebowałem załogi dobrej do niego, ale