Aktywne Wpisy

JanTrajbal2 +614
Dzisiaj musiaΕem jechaΔ nad morze i wrΓ³ciΔ. W sumie 800 km po autostradzie. CzΕowiek jedzie przepisowo czasem nawet trochΔ przekracza limit a i tak znajdzie siΔ jakaΕ ameba bΕyskajΔ
ca dΕugimi bo mam czelnoΕΔ wyprzedzaΔ kolumnΔ tirΓ³w z prΔdkoΕciΔ
145 km/hi a pan w kaΕdi czy tam innym burakowozie musi z---------Δ.
Tacy delikwenci trafiajΔ c na mnie poczekajΔ sobie bo jak ktoΕ do mnie mruga to rozumiem, ΕΌe chce mnie ostrzec przed czymΕ to
Tacy delikwenci trafiajΔ c na mnie poczekajΔ sobie bo jak ktoΕ do mnie mruga to rozumiem, ΕΌe chce mnie ostrzec przed czymΕ to
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file8582491852600889801
Pobierz
SunnO +66
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostaΕem obdarowany przez System Dystrybucji KotkΓ³w. SΔ siedzi znaleΕΊli maΕΔ bidΔ pod moim autem a z racji ΕΌe jadΔ na wakacje,nie mieli co z niΔ zrobiΔ i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziΕem ΕΌe jutro jadΔ do rodzicΓ³w to jΔ przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam siΔ obawiaΔ ΕΌe jednak bΔdΔ miaΕ lokatorkΔ ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
Niniejszym otwieram konkurs na imiΔ lub inspiracjΔ imienia dla
15 minut temu zostaΕem obdarowany przez System Dystrybucji KotkΓ³w. SΔ siedzi znaleΕΊli maΕΔ bidΔ pod moim autem a z racji ΕΌe jadΔ na wakacje,nie mieli co z niΔ zrobiΔ i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziΕem ΕΌe jutro jadΔ do rodzicΓ³w to jΔ przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam siΔ obawiaΔ ΕΌe jednak bΔdΔ miaΕ lokatorkΔ ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°)
Niniejszym otwieram konkurs na imiΔ lub inspiracjΔ imienia dla
ΕΊrΓ³dΕo: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link