Aktywne Wpisy
fen3k +5
Dostałem właśnie powiadomienie, że ktoś kręci mi się po działce. Odpaliłem podgląd z kamery, a tu mi latają jakieś duchy i inne dymy. Jakieś pomysły co to może być? Działka znajduje się niedaleko lasu i pól. Temperatura to w tej chwili ok. 10 stopni. Kamera to CW400.
Nic się na pewno nie pali, a dymek zawiewa co kilka minut i lecą powiadomienia na telefon.
https://streamable.com/otc7ka
#kiciochpyta #cctv #
Nic się na pewno nie pali, a dymek zawiewa co kilka minut i lecą powiadomienia na telefon.
https://streamable.com/otc7ka
#kiciochpyta #cctv #
6aesthetic9 +31
z początku byłem zachwycony AI ale jak teraz widze jak wygląda internet to jestem załamany
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
3 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
3 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
0 osób zmarło w ciągu 30 dni od zdarzenia drogowego w którym uczestniczyło.
Czyli w trakcie wakacji w 3 wypadkach zginęły w sumie 3 osoby.
W poprzednim roku statystyki po 1. dniu wakacji wyglądały następująco:
Rok temu:
4 wypadki / 4 ofiary śmiertelne w ciągu ostatniej doby
4 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji
4 ofiary śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji
Ponadto z wczoraj:
268 zatrzymanych nietrzeźwych kierujących w ciągu ostatniej doby co daje
268 zatrzymanych nietrzeźwych kierujących od początku wakacji
90 wypadków drogowych w ciągu ostatniej doby co daje
90 wypadków drogowych od początku wakacji
91 rannych w wypadkach w ciągu ostatniej doby co daje
91 rannych w wypadkach od początku wakacji
Utonięcia:
1 utonięcie w ciągu ostatniej doby
1 utonięcie od początku wakacji
UWAŻAJCIE NA SIEBIE!
i na debili na drodze
źródło mapy
interaktywna mapa
DLACZEGO MAPA PODZIELONA JEST W TEN SPOSÓB
źródło dodatkowych statystyk
źródło statystyk o utonięciach
-------
Jeżeli podoba Ci się to co robię, to możesz postawić mi wirtualną kawę. buycoffee.to/salido Dziękuję!
#smiertelnewypadki
Kurde nie wiem czy #widaczabory czy jednak #niewidaczaborow
Kurde nie wiem czy #widaczabory czy jednak #niewidaczaborow
@Protectorx: tylko ze to nie bylo zabojstwo
dopiero swiat bylby p------y jak wypadki wrzucac do jednego worka z mordercami. Nie umyślne spowodowanie śmierci mówi to Panu coś?
Jakbyś spadł z drabiny i upadając zabił byś jakieś dziecko to rozumiem że też utrzymywałbys aby cie zamykać ma dożywocie? Czy może inaczej już byś śpiewał?
Co się będę rozdrabniać, prawo jazdy od 40 do 60 lat tylko i ograniczenie prędkości do 20 w mieście 40 poza i 60 na autostradzie. I 5 lat pierdla za jakiekolwiek przekroczenie xD
Sprawiedliwe? Nie
Ale pamiętajcie, wyższe kwoty utrzymania SUVów to jest f-----m, każdy powinien móc kupić 2.4 tonowego SUVa w miniratce 1500zł
@szynszyla2018: A napisz młodym chłopom, że to oni są najniebezpieczniejsi i to ich powinno się objąć szczególnym nadzorem, to dopiero będzie zesrańsko
@tomosano: tylko że stary dziad wyjedzie raz w miesiącu do kościoła/ na zakupy i się r------e, a młody będzie z---------ł kilka lat/ kilka tysięcy km. Zresztą co za różnica kto się więcej r---------a? Skoro jest jakiś problem i jest jego oczywiste rozwiązanie to mamy nie ograniczać śmiertelnych wypadków (przynajmniej)