Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +375
mickpl +390
Uważam, że Rafał Trzaskowski nie powinien zostać prezydentem. Po prostu.
Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.
#nieruchomosci
Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.
#nieruchomosci
Nawet niekoherentne wnioskowanie i przekładanie doświadczeń anegdotycznych na cały świat takie bardzo kobiece.
A już myślałem że takich bab tu nima
#polityka #zwiazki
świat jest pełen niespodzianek
To drugie jest gówniane. I konfiarskie.
Stąd już blisko do ordo iuris i twierdzeniach o tym że bezdzietna kobieta to wynaturzone monstrum
@drakonia: dobre to i sprawiedliwe, słuszne i zbawienne.
Chciałbym żyć w świecie w którym każdy to może.
Wyjaśnisz co
@ezoteryczny_hedonizm: ponoć Grzegorz Braun ma żydowskie korzenie.
Anyway, gada jakby była z ordo iuris
Mamy w końcu równouprawnienie, statystyki potwierdzają, że mężczyźni ogólnie wykonują cięższe, wyniszczające prace, które skutkują krótszą średnią długością życia i pobierania świadczeń.
Jedynym usprawiedliwieniem dla utrzymania krótszego wieku emerytalnego dla kobiet jest już od dawna tylko rodzenie i wychowanie potomstwa - jeśli tego nie robią, to zrównać bezdzietnym wiek emerytalny z chłopami.
Prawda? Zwróć uwagę np. na Tindera. My znajdziemy tam dosłownie każdego. Dziewczyna chce fuckboya? Jak najbardziej. Chce związku? Chce długotrwałej relacji? I takich kandydatów tam znajdzie. W przypadku mężczyzn nie jest już tak kolorowo i wszystko zmierza ku temu, że będzie coraz
Rozumiem pochodzącą z czasów plemiennych tendencję aby uznawać kobiety za szczególnie chronionych członków społeczności i w rozmaity sposób ułatwiać im życie. Rozumiem ale nie popieram. Od jakiegoś czasu nie żyjemy już w jaskiniach.
Pytaj w ordo iuris jeśli jesteś ciekawa, ja takich poglądów nie podzielam.
Wyczuwam w twoim wpisie dużo pogardy i lekceważenia do mnie. Nie wiem czemu tak jest ale chyba się domyślam. Jesteś konfiarą, kato-fanatyczką i nienawidzisz lewackiego pierwszego świata?
Tak, tak, oczywiście. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam pewną teorie dlaczego tak brzydko się zesrałaś.
Masz nieprzepracowane daddy issues, marzy ci się konserwatywny świat gdzie kobieta robi za inkubator i pomiotło do sprzątania. Dziś już nawet była jakaś dyskusja o kurczakach kochających KFC.
Ale to jest klasyk. Te 9-letnie dziewczynki wydawane w islamie za starych dziadów mają dokładnie takie poglądy jak ty gdy dorosną, zapewne z tych samych przyczyn.