Aktywne Wpisy
concierge +2
damian101 +1
#ufo Ostatnio na Reddicie pojawiają się filmiki z żółtymi światłami na niebie. Dlaczego o tym piszę? Bo dosłownie wczoraj widziałem coś podobnego w Polsce. Były to dwa albo trzy żółte, okrągłe światła, które od razu przykuły moją uwagę, gdy siedziałem obok okna, ale zanim zdążyłem lepiej się im przyjrzeć, zniknęły.
Psiarze: dzieci piszczą, wrzeszczą na placach zabaw, pies nie atakuje bez powodu. Oby nie uśpili pieska.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #dzieci #dogpill
@ArystokracjaPomarancza zauważyłam, że im bardziej wzrasta miłość do psów i kotów tym bardziej rośnie agresja i nienawiść do ludzkich dzieci. Nikogo nie obchodzi dziecięca trauma i krzywda, najważniejsze żeby pieska nie uspali.
@o__0 psie madeczki są gorsze.
każdy psiur bez kagańca i smyczy powinien być odstrzelony razem z właścicielem.
Tak abstrahując od samego pogryzienia to patrzcie ile zależy od kontekstu:
- uśpić gówniaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- uśpić pieseła ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@ArystokracjaPomarancza a ja to odbieram odwrotnie. Kobiety często traktują psy jak swoje dzieci i walczą o ich prawa tak samo jak by walczyły ludzkie matki o swoje. Wtedy psiecko staje się najważniejsze, na równi z ludzkim dzieckiem stąd te oskarżenia psich madeczek, że na pewno dziecko winne, że psa sprowokowało, bo jej psynek by na pewno
@ajuto00
Gdy robi coś takiego pies, bo właścicielka niby go „nie upilnowała”, to istnieją ludzie, którzy próbują ją i jej bestię usprawiedliwiać. A co jeżeli właścicielka to psychopatka, która specjalnie chciała, żeby to dziecko zostało pogryzione i wykorzystała w
@WielkiNos: przecież to prawda, a powodem jest w 99% przypadków jebniety właściciel
@WielkiNos: Ale to jest najprawdziwsza prawda! Tyle, że najczęściej tym powodem jest jebnięty właściciel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Deska_o0 nie prawda. Ci co przeżyli potwierdzą.