Aktywne Wpisy
youknowthisxd +155
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Britney16 +6
Myślicie, że jak pisałam analizę finansową dino s.a. Na licencjacie to mogę napisać na magisterce analizę finansową innej spółki? Myslam o fame mma brzmi spoko i całkiem przyjemnie #pracalicencjacka #studbaza #magister #famemma #wychodzimyzprzegrywu #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
#pracbaza
Co Ty myślisz że ktoś puści jakieś #!$%@? trójeczki do radosnego łupania w kołchozie?
No raczej bym tak nie obrażała kogoś z góry jak ty , poprostu kiedyś mi się ten vox tak włączył i to jest chyba jedno z bardziej dziwnych stacji radiowych jakich znam , jakieś piosenki po
Głupek słuchający muzyki klasycznej nie zmądrzeje a inteligentna osoba , słuchająca disco polo nagle się stanie się głupsza , mogą być pewne korelację muzyka - inteligencja ale nie zawsze , ja operuje kilkoma językami obcymi , umiem sporo , szybko się dość uczę a mimo to lubię sobie dla beki
Zeby sluchac muzyki po angielsku musisz znac angielski
Wykop AD 2024
Bezsensowna uszczypliwość to oznaka ludzi bardzo nieszczęśliwych w sumie to ci współczuję nawet
Ja się nie muszę dowartościowywać w tak tani sposób jak ty
Najbardziej bekowe jest to, że ochoczo kogoś pouczasz a tak się już ta twoja interpunkcja popisujesz, że dajesz przecinki przed i po jednym słowie xD myślę, że jednak to większe kalectwo skonstruować zdanie tak, żeby wyglądało jak u ciebie xD
Nie ma to jak pouczać kogoś a samemu nie potrafic estetycznie sklecić zdania
@Linnior88 są wywiady z gwiazdami disco-polo gdzie potrafią przyznać, że mają świadomość że tylko niziny społeczne tego słuchają. Tak jak wcześniej pisałem, są badania korelacji inteligencji do słuchanej muzyki - liczby nie kłamią.
Dziwnym trafem nie spotkałem się jeszcze, żeby jakiś wysoko