Aktywne Wpisy
FoczanPingwianu +722
Pijcie ze mną kompot. W piątek zakończyłem roczny maraton w IT. Postanowiłem sobie rok temu, że poświęcę prawie cały swój czas na pracę - w najgorętszych okresach nawet 18h 6 dni w tygodniu. Przerwa na spanie, jakieś jedzenie i trochę zabawy z dziećmi. Brałem wszystkie zlecenia jak leci. Teraz miesiąc albo dwa urlopu i wracam do normalnego życia. Udało mi się zrobić na czysto 1.6mln zł, co jest dla mnie potężną dawką

goralcas +372
Wiecie czego mi brakuje we współczesnych smarfonach? Diody powiadomień, to było zajebiste!
#telefony
#telefony
źródło: temp_file1676983227403162842
Pobierz

Spis polecanych psychlogów i psychiatrów do diagnozy adhd. Znalezione na yt.
#adhd
Specjalistka bardzo spoko, baba z 40 letnim doświadczeniem w zawodzie a nie jakaś Juleczka dopiero po studiach
@LM317K @onepnch najlepiej to zrobić diagnozę u terapeuty który się w tym specjalizuje. Ja trafiłem do babki która ma bardzo dobre opinie (Kraków), jak się dowiedziałem to jej mąż i syn też mają ADHD. Powiedziała mi, że
@zielony_goblin: No mnie właśnie wysłali z NFZ do swoich lokalnych. Akurat u mnie ten oddział bardzo dobrze działa na to wygląda. 3 spotkania raz w tygodniu z babką od ADHD - wywiad, testy, diagnoza. Jak tylko dostałem papier z diagnozą to zadzwoniłem czy psycho mnie nie przyjmie poza kolejką żeby leki wypisać, byłem u niego prędzej niż zarejestrowało w
Mam bardzo duży wskaźnik neurotyczności, ale depresji nie mam.
@kinesin1000 Co podejrzewasz neurologicznego?
Ja chciałbym jeszcze tomografię głowy zrobić, bo czasami w tomografii wychodzą choroby, które nie wychodzą w rezonansie.