Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
mickpl +384
3 rzeczy, które ostatnio zapowiadano, a które zdecydowanie powinny wejść. Wszystkie wg uznania samorządu co do konkretnych obszarów:
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
1. podatek od pustostanów
2. zakaz airbnb
3.
Link do strony (z Google Translate): https://nyheder-tv2-dk.translate.goog/samfund/2024-06-16-danfoss-kommer-med-opraab-efter-1300-kilometer-i-ellastbil?_x_tr_sl=da&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=en
#lemans #transport #samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Podczas pierwszych 9 godzin jazdy będzie musiał mieć 45 minut przerwy a następnie 11 godzin przerwy.
Kierowca w laboratoryjnych warunkach bez przyspieszania zaczynając od razu z max prędkością, jadąc zgodnie z przepisami, jadąc tylko po autostradzie zrobi maksymalnie 720 km dziennie. Założymy że po maksymalnym dozwolonym czasie 4,5h prowadzenia pojazdu i przejechaniu 360 km robi 45 pauzy i podłącza ciężarówkę do ładowarki.
Zasięg
Rewolucja w ciężkim transporcie to będzie
A) autonomiczność