Wpis z mikrobloga

@fotexxx: (#) Ale VS też jest #!$%@?, tylko ma ciągle trochę małe oficjalne wsparcie - zresztą trudno się dziwić, bo MS jak już webdeveloperka, to raczej nie frontend. Jakby było go więcej, to by była kosa.
  • Odpowiedz
@bazingaxl: dla kogoś kto korzysta z Visual Studio to może dil. W wersji express nie ma chyba obsługi mysql i kilku innych rzeczy (np svn). Poza tym ja mam PhpStorm i WebStorm,który spełnia moje oczekiwania.
  • Odpowiedz
@fotexxx: nie mam nic przeciwko oszczedzaniu itp ale nie mozna powiedziec ze sredniego deva nie stac na pro studio, a jak masz juz storm to nie ma co sie kopac z koniem :) mowie raczej ogolnie bo nie lubie tego wyzywania sie na kims ze chce kase za RAD/IDE, a ms jak znam zycie pusci w koncu visuala za free w wersji pro bo inaczej lumia nigdy nie wyjdzie z
  • Odpowiedz
@asdasty: (#) No własnie, dopiero w update 2 do 2013 :P wcześniej było z tym raczej biednie (chociaż HTML i CSS stały na wysokim poziomie), wsparcie dla JS głównie pod kątem appek na Win8, nawet nie można było zrobić głupiego projektu czystego SAP w HTML5, bo po prostu takiego nie było (dopiero od 2013 z zainstalowanym dodatkowo TSem pojawia się "TypeScript Application")
  • Odpowiedz