@niedorzecznybubr najgłupsza opcja w tym wypadku. Męczyć się ale nie usiąść bo kolorek :D to tylko dzban tak potrafią jednocześnie krzycząc hasła o jakiś zasadach. W imię zasad to można na kolegów nie donosić a nie nie siadać na ławce :D
Zasady, honor, godność ewidentnie pojęcia nieznane dla lewactwa.
@ibilon: Jest zupełnie odwrotnie. Jeśli dla ciebie wyrazem tych postaw jest niesiadanie na kolorowej ławeczce to mam złą wiadomość- nie wiesz co to znaczy nic a nic. Dajesz się za to złapać na puste hasełka którymi twoi idole wycierają sobie ryje. "Nie siadam na ławce bo jestem honorowy i mam zasady" to jest właśnie przykład takiego zachowania. Już nie wspominam, że tam
@To_ja_moze_pozamiatam: Zasady, honor, godność, ewidentnie pojęcia nieznane dla lewactwa.
@ibilon: Jest zupełnie odwrotnie.
Jeśli dla ciebie wyrazem tych postaw jest niesiadanie na kolorowej ławeczce to mam złą wiadomość- nie wiesz co to znaczy nic a nic.
Dajesz się za to złapać na puste hasełka którymi twoi idole wycierają sobie ryje.
"Nie siadam na ławce bo jestem honorowy i mam zasady" to jest właśnie przykład takiego zachowania.
Już nie wspominam, że tam