Aktywne Wpisy
youknowthisxd +147
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Britney16 +6
Myślicie, że jak pisałam analizę finansową dino s.a. Na licencjacie to mogę napisać na magisterce analizę finansową innej spółki? Myslam o fame mma brzmi spoko i całkiem przyjemnie #pracalicencjacka #studbaza #magister #famemma #wychodzimyzprzegrywu #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
#p0lka #p0lki #p0lek #k0biet #k0biety #k0bieta #kobieta #kobiet #kobiety #polka #chad #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #tinder
#przegryw #badoo #sympatia #fotkapl #milosc #hipergamia #seks #julka #cuckold #erasmus #natura #blackpill #szarpankizzyciem
@wiecznysingiel97trt: No i w 2 stronę też, każda kobita co chce wejść w związek z facetem też jest tym zagrożona.
Ba jest spora szansa, że "puściła się' z jakimś mężatym ;p
Za duża generalizacja, nie radzę zawężać wszystkich kobiet do tinderówek i instagramerek xd
Do zdrady zawsze potrzeba 2 stron ;)
To, że ktoś się zabił z powodu zdrady to też jakaś parodia, ale natura, słabe jednostki są eliminowane, jesteśmy małpami poligamicznymi, spokojnie możesz założyć, że jakieś 80% osób zdradzi co najmniej raz w życiu i nie jest to zależne od płci.
Ba przyznaje się do tego ponad 50% mężczyzn i ponad 30% kobiet... pomyśl
@wiecznysingiel97trt: Ale wiesz, ze natura każe facetom zapłodnić każdego koczkodana...tzn. żeby nie zoofilia, tylko brzydką babę... to natura, taka sama jak u kobiet z szukaniem silnego, męskiego mężczyzny.
Kobiety nie są wierne "Samcom alfa" a mężczyźni "kobietom alfa", obie strony zdradzają, ale jest nadal jakaś szansa znalezienia
O ile masz prostą twarz i małe usta ja mam przerośnięte i zakola, już od nie jednej usłyszałem, że jestem brzydki i że nikogo nie znajde niektórzy faceci też mi tak mówili więc sory, ale taka jest prawda biologicznie jestem samcem omegą mimo iż jestem wysoki i mam posture, twarz
@wiecznysingiel97trt: I co, to cię przekonuje? hehe ktoś ci coś tam powiedział, że jesteś brzydki i wsio...
Dlaczego kobieta miałaby z tobą być?
Ale ja z kobietami nie chce mieć nic wspólnego dałem sobie spokój, wystarczają mi divy. Napisałem tylko dlaczego tak uważam, a nie inaczej i tyle.
masa brzydkich facetów ma żone i dzieci...
Pytanie
@wiecznysingiel97trt: Tak, puśicły się z kolegami z pracy a ich mężowie zapłodnili swoje koleżanki z pracy... to nie tak, ze tylko
ta żona zdradzała, w tym samym czasie mąż też pozował inną ;)
@wiecznysingiel97trt: Bo onet kobieta jest kierowany do młodych wyzwolonych kobiet? więc pisze takie artykuły jakie one lubią? prawdopodobnie osoby piszące też są takimi kobietemi...
To samo tyczy się prawicowych stron, które piszą w 2 stronę?
Nie wiem dlaczego masz takie ale, kobiety kiedyś rzeczywiście były potępiane za dawnie dupy a faceci nie, teraz
Można sobie znaleźć normalną kobietę... wystarczy nie patrzeć wyłącznie na piersi i ciało_
Wiesz jeżeli ktoś zdradzi w poprzednim związku to może zdradzić w obecnym jak komuś coś nie będzie pasowało, i to sie tyczy mężczyzn