Aktywne Wpisy
Whiskeyjack29 +116
Napisałem sobie posta że zarabiam 13 500 netto, czyli 22 000 brutto a pracodawca daje 26 500 + benefity pozapłacowe powiedzmy łącznie 27 000 i ciężko z zakupem mieszkania w Warszawie (w której pomimo mojej niechęci do tego miasta dla bezpieczeństwa zostać muszę, bo zdalna to 5% obecnego rynku). Ile się wylało boomerstwa że wcale nie jestem w top 10% zarobków, że co ze mnie za IT skoro dostaje takie grosze, że

lubie-sernik +73
Minęły kolejne dni mojego pobytu w Azji, więc pora na kolejny wpis (ʘ‿ʘ)
W czwartek umówiłem się z @Arcane89 i jego byłą dziewczyną Jaruwan na p--o przy Khao San Road. To miejsce pełne knajp, dyskotek i wszelkiego rodzaju lokali. W jednej z knajp wypiliśmy po kilka piw, a przy okazji zamówili mi Pad Thaia (zdjęcie w komentarzu), który okazał się najlepszym posiłkiem, jaki do tej pory jadłem w Tajlandii.
W czwartek umówiłem się z @Arcane89 i jego byłą dziewczyną Jaruwan na p--o przy Khao San Road. To miejsce pełne knajp, dyskotek i wszelkiego rodzaju lokali. W jednej z knajp wypiliśmy po kilka piw, a przy okazji zamówili mi Pad Thaia (zdjęcie w komentarzu), który okazał się najlepszym posiłkiem, jaki do tej pory jadłem w Tajlandii.
źródło: 1
Pobierz

Przyszle pokolenia beda hodowane a nie wychowywane na takiej wlasnie propagandzie, jest gadanie o rosji ze sieje propagande a w tv sami ryja nam berety wlasna propaganda.
Wszedzie wpisy ze propaganda bo wojna itd ale taka wp oczywiscie tylko 100% prawdy pisze i nie ma innej opcji.
Ble
Ze kazdy niedobry zapewne klamie a wp pisze szczera prawde.
Tak samo bylo ze szczepionkami itd.
Masz mowic tak jak oni chca albo ruska onuca, foliarz itd.
Nie mozesz szukac prawdy na wlasna reke bo bedziesz wrogiem systemu.
Najlepiej wez kredyt, kup elektryka bo twoj diesel niezdrowo kopci, a to ze twoj diesel bedzie kopcil poza unia europejska jeszcze 20 lat to