Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +65
Trias +325
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Możecie wyrzucić to w gorące, żeby nagłośnić sprawę?
I oni chcą zachęcić ludzi do komunikacji miejskiej. Śmiech na sali. Traktują ludzi jak oszustów. Mam do wyboru MPK albo auto wybieram auto.
#mpklodz #mandat #lodz #kanary #mpk
Cały okres szkoły i studiów przejeżdżałem na gapę.
Zawsze ten sam schemat gdy łapały mnie kanary
Bilet
Nie mam
@kierowcaautobusuofficial: skąd wiesz, że op jest mieszkańcem Łodzi?
Niech się pierd...
Jeśli mi odwołania nie uznają to nie wiem co robić (╥﹏╥) nie chce płacić 500 zł kary, bo byłam uczciwa
po prostu idź do sądu z tym, jeśli nie oddadzą. To oni jako przedsiębiorca muszą udowodnić, że coś źle zrobiłaś. Była niedawno sprawa, ze baba nie mogła kupić biletu u kierowcy i w biletomacie (nie działał), dostała mandat i sąd przyznał jej rację, bo stwierdził, że nie wolno przerzucać ryzyka biznesowego na konsumenta. W tym wypadku jest podobnie, bo kanar rozpoczął kontrolę zbyt wcześnie po wejściu do autobusu. Powinien
@Yenn_z-Wyspy7Slonc: no w moim przypadku to doskonale wiedziałem, że wsiadają bo wchodziłem razem z nimi tym samym wejściem tylko akurat płatność za bilet coś się zablokowała i na tyle długo to trwało, że zablokowali w tym momencie kasowniki.
Niech się czasem do czegoś przydadzą
@wzorowy_obywatel_unii_europejskiej:
On wsiadł przystanek później i jak podszedł to mój bilet już był aktywowany, ale i tak się przyczepił.