Aktywne Wpisy
mati1990 +28
nie mam pojęcia czy to normalne, że po wrzuceniu postu na grupie dla singli w tym samym dniu randomowa laska zapraszała na sylwestra do siebie do domu ale jak przystało na rasowego przegrywa odpuszczę.
#podrywajzwykopem #rozowepaski #tinder
#podrywajzwykopem #rozowepaski #tinder
źródło: obraz
Pobierz
kacper3355 +129
Czołem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zainteresowanie moim wpisem z wczoraj o mojej taktyce na pennystocki na #gielda okazało się spore, więc zgodnie z obietnicą, zakładam tag #pennyplays – to właśnie tutaj będę się dzielił moimi dalszymi ruchami na akcjach groszowych.
Jak wspomniałem w poprzednim wpisie, cel to rozmnożenie małej kwoty do trochę większej, aby później z większym i przede wszystkim niepochodzącym z własnej kieszeni kapitałem, skupić się na bezpieczniejszych inwestycjach
Jak wspomniałem w poprzednim wpisie, cel to rozmnożenie małej kwoty do trochę większej, aby później z większym i przede wszystkim niepochodzącym z własnej kieszeni kapitałem, skupić się na bezpieczniejszych inwestycjach
źródło: IMG_2071
Pobierz

#revolut
@wszystkogra wyłącz płatności online i jeśli ktoś będzie próbował zrobić zakupy na twoja kartę to nie będzie mógł, ale ty się o tym dowiesz.
@wszystkogra: biorac pod uwage, ze wstydziles sie podac nazwe firmy i podawales dane przez tel, to ja bym sie zastanowil.
Jak to jakas wirtualna karta to zmieniaj dla spokoju ducha
@wszystkogra: czyli byla to transakcja telefoniczna. tak samo podajesz jak kupujesz bilety lotnicze przez telefon czy jak kupujesz sprzet apple przez telefon. pytanie teraz czy ufasz tej firmie ze nie zapisala sobie tych numerow gdzies i czy wolisz ewentualnie wnioskowac o chargeback czy wyrobic nowa karte.