Mirki mam pytanie. Chodze po sklepach i nie moge znalezc normalnych, meskich ciuchow, a jak juz sa to ceny sa z kosmosu. Z tego powodu zaczynam myslec o chodzeniu do tzw. lumpeksow po jakies koszule, ewentualnie spodnie bo w sklepach tylko slimfity tak ciasne, ze musialbym byc totalnym suchoklatesem i rurki w ktore normalny facet sie nie miesci, a jak sie zmiesci to i tak nie bedzie w tym chodzil :) i tu moje pytanie. Jak czesto w tzw. lumpeksach widzicie jakies "mlodziezowe" koszule (ktore moglbym zalozyc na tshirt i podwinac rekawy, bo tak zawsze chodze) i jakies normalne, ladne spodnie? Warto sie wybierac w takie miejsca? Z tego co widzialem to w takich sklepach glownie damskie ciuchy
@Sajsu: jesli chodzi o spodnie to spróbuj lee, wrangler, big star. Jak sa wyprzedaże to za normalna cenę dostaniesz spodnie. Swoją droga lepiej zapłacić kilka złotych wiecej a mieć pozadniejsze. W ostateczności kupić slimy za duże i oddać do krawcowej.
W lumpeksach możesz znaleźć ciekawe rzeczy, ja kiedyś dorwalem koszule Hilfiegera z metka za niecałe 15zl. B--ń boze nie kupuj używek na Allegro bo przepłacisz.
@Sajsu: idz do lumpeksu, tam jest od zasrania męskich ładnych rzeczy. koszule, spodnie, do wyboru do koloru. tylko nie zdziw sie jak pojdziesz za pierwszym razem i nic ciekawego nie wypatrzysz. to jest bardziej na zasadzie losu na loteri. czasem sie trafi, czasem nie, ale sie nie zniechecaj. ja mam szafe wypelniona po brzegi ciuchami lumpeksowymi, a uwazam ze ubieram sie dobrze, wiec nic, tylko zyczyc ci powodzenia
Mirki mam pytanie. Chodze po sklepach i nie moge znalezc normalnych, meskich ciuchow, a jak juz sa to ceny sa z kosmosu. Z tego powodu zaczynam myslec o chodzeniu do tzw. lumpeksow po jakies koszule, ewentualnie spodnie bo w sklepach tylko slimfity tak ciasne, ze musialbym byc totalnym suchoklatesem i rurki w ktore normalny facet sie nie miesci, a jak sie zmiesci to i tak nie bedzie w tym chodzil :) i tu moje pytanie. Jak czesto w tzw. lumpeksach widzicie jakies "mlodziezowe" koszule (ktore moglbym zalozyc na tshirt i podwinac rekawy, bo tak zawsze chodze) i jakies normalne, ladne spodnie? Warto sie wybierac w takie miejsca? Z tego co widzialem to w takich sklepach glownie damskie ciuchy
@Sajsu: gif
A co do SH to prawie zawsze takie coś widzę ale chodź do takich gdzie masz wyceny na wieszakach a nie kosze po 5 złotych kilo.
źródło: comment_uCwxCC2WzDZlsqZlDpR3OToKoez1v4le.jpg
PobierzW lumpeksach możesz znaleźć ciekawe rzeczy, ja kiedyś dorwalem koszule Hilfiegera z metka za niecałe 15zl. B--ń boze nie kupuj używek na Allegro bo przepłacisz.
@Sajsu: #modagimnazjalna