Aktywne Wpisy
ElenaRain +2
Co sprawiło, że się "odkochaliście" w swoich partnerach/partnerkach?
#randki #zwiazki #relacje #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#randki #zwiazki #relacje #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Szlachetny_Alchemik +134
Cześć. Jako że jest okres zaduszny chciałbym wspomnieć o naszych zmarłych użytkownikach których profile zostały z nami na zawsze.
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Wypijmy za tych, którzy z nami nie śmieszkują.
Pokój im duszy. [*]
Ps. W komentarzu możecie powrzucać profile wykopków którzy zmarli, można jakiś wirtualny spacer po grobach zrobić.
Jedynie co mi aktualnie przychodzi do głowy to @Debil_Lesny
#1listopada #swietozmarlych #zaduszki #depresja #samobojstwo
Na co zwrócić uwagę przy takim zakupie?
#majsterkowanie #dom #narzedzia
Jak masz juz jakieś aku to bym się rozglądnął czy coś jest z tej firmy dostępne. Ale też pytanie jakiej jakość/precyzji oczekujesz.
@melba: taka, żeby dało się przeciąć drzwi, raczej nic grubszego nie będzie cięte (a nawet jeśli to mogę pyknąć z obu stron)
@johny-kowalski: to dzisiaj już nie jest praktycznie to samo urządzenie?
https://allegro.pl/oferta/pilarka-tarczowa-worx-wx531-9-120mm-bezszczotkowa-12997204379
Różnice między firmami tańsymi/lepszymi to raczej pod względem precyzji cięcia i ergonomi. Sama moc to nie będzie jakaś wielka różnica jeśli weźmiemy sprzet podobnych gabarytów i z tym samym rodzajem silnika. Szczególnie jak będziesz miał przyzwoitą tarczę założoną.
Nie jest, zagłebiarka jak na zdjęciu poniżej ma tarczę schowaną, więc służy też do wycinania np. otworów w blacie. Pilarka ma tarczę wystającą poniżej poziomu cięcia, da się nią przy zastosowaniu gimnastyki zagłębić ale jest to niewygodne i nie precyzyjne. Co do konkretnych producentów to ci nie doradzę bo budżetowych nie używam, mam niebieskiego bosch 18v z prowadzeniem.