Aktywne Wpisy

Marcepanowy_Detektyw +242
Mirki, jest afera - #oszukujo level Allegro xD
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to

akro81 +1341
Mój post na mikroblogu dotyczący zwandalizowania Toyoty Celiki 5 generacji przez łódzkich studentów podczas Juwenaliów PŁ mający 1200 plusów i realny wpływ na możliwości odszukania sprawców tego zdarzenia został usunięty. Prawdopodobnie dlatego, że studenci zostali tam nazwani przeze mnie w sposób niewulgarny, choć w pewnym sensie obraźliwy.
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę

źródło: toyota
Pobierz
Cześć,
Jestem studentem infy I stopnia, zaaplikowałem dosłownie z dvpy na staż w firmie Comarch, zrobiłem testy odbyłem rozmowę rekrutacyjną i boom, dostałem pozytywną odpowiedź o przyjęciu na staż. Nie przygotowywałem się, bo nie chciałem się niepotrzebnie nakręcać, wywierać presji na sobie: uda się to uda, nie to nie mówi się trudno. W informacji zwrotnej była wzmianka że to nie byle jakie osiągnięcie, ponieważ na jedno miejsce było naprawdę sporo kandydatów (znajomi ze studiów mają nawet problem ze znalezieniem pracy - kolega na jakieś tam stanowisko juniora był na rozmowie to powiedzieli, że CVek było grubo powyżej setki). Powiem tak: nie pracowałem nigdy w IT, zwłaszcza w korporacji. Czytałem opinie o tej firmie i niezbyt ludzie zachwalają - ale dla mnie lepsze to niż nic. Z tego co czytałem najgorzej to się tam zasiedzieć. Jeżeli zaproponują zostanie po wakacjach to przyjmę tę ofertę. Powiem tak: chce żeby ten staż był owocny, chciałbym coś z niego wynieść. Każdy kiedyś musiał zacząć. Czy macie jakieś rady dla początkującego? Co robić, a czego unikać? Jak ten staż przebiega. Może ktoś z was pracował w tym kołchozie i opowie. Dziękuję i pozderki.
#pracait #staz #comarch
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Musisz znaleźć największego cwaniaka (zazwyczaj to scum master) i zlać go na pi**ę, potem to już z górki.