Aktywne Wpisy
cohh +110
Byłem dzisiaj w przychodni i postanowiłem skorzystać z prawa do pierwszeństwa w kolejce ze względu na posiadaną legitymacje honorowego dawcy krwi.
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Pani w recepcji powiedziała, że mogę, ale pacjenci różnie reagują i się nie myliła.
Podszedłem pod gabinet lekarza, w kolejce było ~ 20 osób, spytałem się grzecznie kto teraz będzie wchodził i zacząłem wyjaśniać, że mam legitymację, jest takie prawo itd. przede mną była pani ~ 60 lat, powiedziała mi, że tu
Lukaszo5 +162
Ciekawe jak bardzo ta resocjalizacja na nich wpływa. Notabene ta laska ma nick na instagramie "gold heart" i chyba jej mama tez ma relacje z córeczką opisaną w ten sposób XD
#pobicie #patologiazewsi #patologiazmiasta #kryminalne
źródło: 577c4b3e157c2517dc9556c175b8829791ece9b4abf522edca92881c2f765ac1
PobierzTakie życie patusów, w-------i jakiejś lasce, po czym posiedzi 3 miesiące, matka nazywa ją złotosercą a