Wpis z mikrobloga

#damskiprzegryw istnieje. Tutaj nie chodzi o to, że nie podrywają mnie faceci ale zazwyczaj tacy którzy mi się podobaja nie chcą mnie (moj gust to nie chad, tylko tacy którzy są alt/skejcikami) przyciągam tylko giga normikow/starych facetów po 30. Dziewczyny w moim otoczeniu są ładniejsze i zawsze jestem ta brzydsza kolezanka. Moja psiapsi jest komplementowana na kazdym kroku na ulicy, na mnie tylko czasami zawieszą oko albo zagadają brzydale. Dlatego od dzisiaj robie #looksmaxing #wolumetria to jest największa zmora kobiety, by była przeciętna. Chce mi się plakac #rozowepaski
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lubierznasuka:

starych facetów po 30

gówniaro, jakbyś mnie zobaczyła na plaży to byś miała mokro ale nawet wtedy bym cję zignorował bo po pierwsze mam żonę a po drugie szukanie dziewczyny urodzonej po 2000, czyli roszczeniowej i leniwej to jak szukanie jej w ochronce dla idiotów
  • Odpowiedz
Kolejna co nie ogarnia, że sama musi sobie wybrać męża, a nie liczyć na to, iż sam się nagle pojawi i zacznie ją podrywać.

Tutaj masz najlepszy poradnik, jaki istnieje, jak znaleźć dobrego mężczyznę (nie faceta - chyba, że tylko tacy Cię interesują).
Od 0:45 do 1:44.
olokynsims - Kolejna co nie ogarnia, że sama musi sobie wybrać męża, a nie liczyć na ...
  • Odpowiedz