Wpis z mikrobloga

To jest niezła lepa na ryj naszego rządu. Ja ich popieram za jechanie z pisiorami ale jak nie wprowadzą jakichś konkretnych rozwiązań i zmian w prawie, to ciężko będzie na nich zagłosować z czystym sumieniem. Rozwiązanie sytuacji na granicy i poprawa morale naszego wojska jest chyba aktualnie sprawą najważniejszą ze wszystkich. Jak się koalicja nie ogarnie, to w kolejnych wyborach parlamentarnych PiS wróci do władzy. Presja ma sens i obywatele powinni mówić jednym głosem czego oczekują, bo wydaje mi się, że 70 ~ 80% Polaków jest za zaostrzeniem metod odpierania ataków na granicę. #polityka #imigranci #bialorus
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EsteradThyssen: narazie zareagowali wszyscy tak jak należy.
Zandarmeria nie jest organem politycznym. Prawnie odpowiada za to prokurator z nadania pis, ktory umywa rece i już ma zaplanowana audiencje u Dudy.
  • Odpowiedz
@matti-nn: Prokurator z nadania PiS dowiedział się o sytuacji na początku maja. Co się działo przez te 2 miesiące? Z nadania Bodnara utworzono w wojsku komórkę, która ma grzebać, czy czasem żołnierze nie robią krzywdy migrantom. To też wina PiSu.
  • Odpowiedz
oj tak tak, nic nie wiedział bidulek ( ͡º ͜ʖ͡º

@Zenek_: myśląc logicznie skoro to kret pisowski to przecież by już dawno chlapnął farbe gdyby wiedział bo to bardzo niekorzystna sytuacja dla rządzących.
Wiem że to dla was zbyt logiczne, cóż ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@EsteradThyssen: kosiniak wiedział o sytuacji już dawno temu i coś Zrobił? To samo Donald.
Dopiero jak żołnierz dogorywał to zrobili woltę jak to oni będą bronić polskich granic, tuż przed wyborami. A kilka miesięcy cisza.
Jedynie prokuratura Bodnara prześwietlała wzdłuż i wszerz obrońcow granicy xD
  • Odpowiedz
@EsteradThyssen: Jeśli Platforma zapomni o tym, że zostali wybrani dlatego, że mają być rządem innym niż ten PISowski, i ludzie oczekują sensownych działań(inwestycje w infrastrukturę, i energetykę, zaprzestanie dotowania deweloperki, ucięcie rozdawnictwa), to PIS ma wygraną w kolejnych wyborach w kieszeni ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@EsteradThyssen: narazie zareagowali wszyscy tak jak należy.

Zandarmeria nie jest organem politycznym. Prawnie odpowiada za to prokurator z nadania pis, ktory umywa rece i już ma zaplanowana audiencje u Dudy.

@matti-nn: Nie kompromituj się typie. Ja wiem, że to ciężkie czasy dla wyznawców Tuska, ale takie fikołki to już przesada.
Nikt nie zareagował tak jak trzeba, ani Bodnar, ani Kosiniak, ani tym bardziej nie Tusek.
Nighthuntero - >@EsteradThyssen: narazie zareagowali wszyscy tak jak należy.
Zandarme...

źródło: Screenshot_20240606_225242_Opera

Pobierz
  • Odpowiedz