no i d--a, byłem dzisiaj pomacać legiona go. piekna bestia, duży, gierki śmigają, przyjemny w dotyku no umiliłby marnowanie życia w busie ale to nie to samo co szosa nawet zakup tej drugiej bardziej ucieszył która była tylko do jazdy do roboty. nie było tej radości na myśl zakupu, już nie mówię o ciarkach na plecach czy włosów stojących na dęba przy oglądaniu szosy przed zakupem ( ͡°ʖ̯͡°)
i dalej będę gapił sie w buty na przystanku czekając 40 minut na busa... jak to było? czerp życie garściami? to chyba łapy u-----i mi przy samej dupie #pcmasterrace #szosa #zalesie
@Poemat: tkwi mi blokada w łbie, mogę się pilnować ile się da ale wystarczy jeden pajac który będzie miał to w dupie. Przez 5 lat miałem sporo mniejszych potrąceń/najechań i w tym 2 duże - wszystkie z powodu głupoty kierowców - nie liczę wypadku z kregosłupem. Zaraz mam tk i kwalifikacje do wyciągnięcia złomu z pleców, stwierdziłem że niech mi to wyciągną niż miałbym pogorszyć
Przez 5 lat miałem sporo mniejszych potrąceń/najechań i w tym 2 duże
@mati1990: to musi być coś z tobą. Przez ostatnie 10 lat najwyżej bliskie telefony, zero kontaktu fizycznego z karoseriami. A jeżdżę niemal wyłącznie po mieście.
@wykopyrek: najgorsze: - lecę po głównej i gość z naprzeciwka zjeżdżając z drogi w uliczkę przecinając mój pas nie zatrzymał się, czołówka prawei mu do kabiny wleciałem
- na środku ronda w katowicach - główne rondo, gość bez zatrzymania dostawczakiem wjechał na nie. barkiem oparłem się o pakę i przejechaliśmy tak 10-20m
- laska nie zatrzymała się na stopie wyjeżdżając z parkingu, uciekłem przed nią na przeciwległy pas o mało nie wjeżdżając pod auto - ledwo we 3 się zmieściliśmy
@wykopyrek a no i raz, babka na stopie chciała mi wymusić ale jednocześnie stał na głównej z przeciwnej mojej bus który zjeżdżał w podporządkowaną. musnąłem butem jej przedni zderzak no milisekunda a wbiła by mnie w pakę busa xD
@mati1990: wyjazdy ze stopu, lewoskręty bez patrzenia, wyprzedzanie przed skrętem w prawo, czy ronda jako takie w ogóle, to akurat stałe punkty wycieczki. Niestety nie wystarczy widzieć gdzie patrzy kierowca, trzeba jeszcze czytać w myślach. Mnie baba wyjechała z podporządkowanej patrząc mi centralnie w oczy (a przynajmniej tak to wyglądało). Przy czym już z daleka było po niej widać, że coś odwali. No i odwaliła, przy czym ja miałem już
@Desmosedici nie twierdzę że mi nic nie jest ale mogłem s--------ć przed całym światem na szosę, odciąć się i nie miałem czasu na p---------e na #przegryw bo byłem zajęty pedałowaniem i tworzeniem wysrywów na #podrywajzwykopem z nadzieją że przyszła szosowa mirabelka. Teraz ani mirabelki ani szosy z nadmiarem wolnego czasu na myślenie o c---------e
i dalej będę gapił sie w buty na przystanku czekając 40 minut na busa...
jak to było? czerp życie garściami? to chyba łapy u-----i mi przy samej dupie
#pcmasterrace #szosa #zalesie
@mati1990: Więc zapraszam do psychologa.
I wystarczy nie wyłączać mózgu podczas jazdy
@mati1990: to musi być coś z tobą. Przez ostatnie 10 lat najwyżej bliskie telefony, zero kontaktu fizycznego z karoseriami. A jeżdżę niemal wyłącznie po mieście.
@mati1990: Bo nie byłeś u psychologa dzbanie XD
- lecę po głównej i gość z naprzeciwka zjeżdżając z drogi w uliczkę przecinając mój pas nie zatrzymał się, czołówka prawei mu do kabiny wleciałem
- na środku ronda w katowicach - główne rondo, gość bez zatrzymania dostawczakiem wjechał na nie. barkiem oparłem się o pakę i przejechaliśmy tak 10-20m
- laska nie zatrzymała się na stopie wyjeżdżając z parkingu, uciekłem przed nią na przeciwległy pas o mało nie wjeżdżając pod auto - ledwo we 3 się zmieściliśmy
Niestety nie wystarczy widzieć gdzie patrzy kierowca, trzeba jeszcze czytać w myślach.
Mnie baba wyjechała z podporządkowanej patrząc mi centralnie w oczy (a przynajmniej tak to wyglądało). Przy czym już z daleka było po niej widać, że coś odwali. No i odwaliła, przy czym ja miałem już
@ReeceWithouterpoon: niefortunny dobór słów ( ͡º ͜ʖ͡º)