Wpis z mikrobloga

#famemma najlepsza akcja konferencji jak Marconi dostal chlapacza od Gracjana hahaha a pisalem, zeby nie trzasl tym drzewem Bo na twarz mu spadna liscie. Prawie sie gosc poplakal. Mam nadzieje ze gdzies w ciemnej ulicy czy darkroomie zostanie r-------y jak gnoj po polu. Jazda z ta #!$%@?. O dziwo na tym ostatnim panelu Szadzinski byl najnormalniejsza osoba. A tak ogolnie to kazdy lisc na ryj natana, ferrariego, zaleckiego czy szachty wywoluje usmiech na mojej twarzy
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@jajmun ogladam juz jakis czas, ale chlop sie #!$%@? Bez powodu do innych I potrafi tylko rzucac co ma pod reka. Niech go ktos w koncu na wozek usadzi I bedzie spokoj. Kazdy go traktuje jak maple w cyrku, niektorzy przyklaskuja temu co robi, a na koniec dnia on bedzie tym ktory za wszystko odpowie
  • Odpowiedz
  • 2
@SuperTimor435 ja nie, ale po prostu nie podobami sie jako normalnej osobie, ze ta prujdupa sie #!$%@? I wyzywa Bez powodu. W gebie mocny, a weryfikuje go kazda walka. Ja na powznie tylko mam nadzieje ze napinacze zostana wyjasnieni predzej czy pozniej. Bez znaczenia czy to Natan, Ferrari, Alanik czy ktokolwiek inny
  • Odpowiedz