W.....u
W.....u
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
24
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
qew12
@WirtuozPrzegrywu ZALEGALIZOWAĆ
15
wyscrollowany
@qew12: @qew12 LEGALIZE IT NOW!
3
Powietrze_z_pompki_od_materaca
@WirtuozPrzegrywu: ucieczka od wyimaginowanych problemów dla największych tchórzy
3
GhostofChristmasPast
1
@WirtuozPrzegrywu: że godzina w ogniu to zycie? Xd
1
Mrbimbek
@qew12: a co, poszedł byś?
1
@Nowekonto1238: żeby zamówić eutanazję to trzeba jeszcze zadzwonić do doktura, ściana nie do przejścia xD
1
qew12
@Mrbimbek: hmm może ale jeszcze nie chce żeby policja znowu przyjachała
1
qew12
@Mrbimbek: pustka jest lepsza niż cierpienie w życiu
1
Mrbimbek
@qew12: dlaczego więc skupiasz się na tym co negatywne, zamiast cieszyć się z tych małych rzeczy które są fajne? Samokrytyka daje Ci satysfakcję? Nie wiem czy wiesz co to prawdziwe cierpienie, uwierz że swoje wycierpiałem w związku z problemami zdrowotnymi i psychicznie i fizycznie, nie porównam nawet cierpienia psychicznego z tym jak potrafi zniszczyć Ci życie przewlekly ból fizyczny, 24/7 ból którego nie potrafią zatrzymać leki, ból przez który nie
1
qew12
@Mrbimbek:

dlaczego więc skupiasz się na tym co negatywne, zamiast cieszyć się z tych małych rzeczy które są fajne

U mnie w życiu nie ma fajnych rzeczy. Małe rzeczy nie wynagradzają dużych.

Nie wiem czy wiesz co to
1
Niewiem90
@qew12: twoi rodzice nie będą zadowoleni jak się dowiedzą że ich trud poszedł na marne, zamiast żyć ciebie niańczyli
1
Mrbimbek
@qew12: ale ja Ci nie każe chodzić do pracy, uczyć się czy cokolwiek, masz rentę, masz zdrowie fizyczne na tyle że nie leżysz bez kończyn w łóżku, nie jesteś sparaliżowany, nie masz nawet downa. To że nie potrafisz znaleźć więcej pozytywów w Twoim życiu to tylko Twoja zasluga
1
W.....u
W.....u
@Powietrze_z_pompki_od_materaca wsadź se rękę do ogniska na godzine panie odważny xD
0
N.....8
N.....8
@WirtuozPrzegrywu: @qew12 @wyscrollowany

Tak tak, bo jakby była legalna to byście się na to zdecydowali. Yhm aha ok, na pewno. Po prostu kolejna wymówka.
0
Mrbimbek
@qew12: a co by to dało? Po śmierci nic nie ma, nawet byś sobie nie popisał na Mirko, nie zjadł byś ulubionego jedzonka, nie pograł byś na komputerze czy co tam lubisz, tam nie ma nic
0
qew12
@Mrbimbek: mam rentę do maja
0
senselessness
@Mrbimbek: ile razy próbowałeś się zabić w związku z przewlekłym bólem?
0
N.....8
N.....8
@senselessness: "próbowanie" się zabic to nie jest żadne osiągnięcie. Imponujące jest życie pomimo przeciwności, a nie zabicie się z ich powodu.
0
senselessness
@Nowekonto1238: zabicie samego siebie jest najlepszą miarą cierpienia
0