@qew12: dlaczego więc skupiasz się na tym co negatywne, zamiast cieszyć się z tych małych rzeczy które są fajne? Samokrytyka daje Ci satysfakcję? Nie wiem czy wiesz co to prawdziwe cierpienie, uwierz że swoje wycierpiałem w związku z problemami zdrowotnymi i psychicznie i fizycznie, nie porównam nawet cierpienia psychicznego z tym jak potrafi zniszczyć Ci życie przewlekly ból fizyczny, 24/7 ból którego nie potrafią zatrzymać leki, ból przez który nie
@qew12: ale ja Ci nie każe chodzić do pracy, uczyć się czy cokolwiek, masz rentę, masz zdrowie fizyczne na tyle że nie leżysz bez kończyn w łóżku, nie jesteś sparaliżowany, nie masz nawet downa. To że nie potrafisz znaleźć więcej pozytywów w Twoim życiu to tylko Twoja zasluga
@qew12: a co by to dało? Po śmierci nic nie ma, nawet byś sobie nie popisał na Mirko, nie zjadł byś ulubionego jedzonka, nie pograł byś na komputerze czy co tam lubisz, tam nie ma nic
Dzień dobry dostałem najniższą wypłatę od 3 lat i w związku z tym świętuję i kupiłem takie o Dlatego daje tag #janiegejjapapiesz i tag #vieniasrobwpisy @cheture
U mnie w życiu nie ma fajnych rzeczy. Małe rzeczy nie wynagradzają dużych.
Tak tak, bo jakby była legalna to byście się na to zdecydowali. Yhm aha ok, na pewno. Po prostu kolejna wymówka.