mirko_anonim mirko_anonim 29.05.2024, 13:44:24 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonim#lekarz #medycyna #psychiatra Podejrzewam, że jestem psychopata. Chciałbym zeby mnie zamkneli w jakimś ośrodku i zabrali od otaczającego świata.Jaki jest etap diagno, leczenia? Gdzie najlepiej sie zgłosić aby to zdiagnozować? ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: RamtamtamSi· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
kabotyno kabotyno 29.05.2024, 13:52:07 via Android 1 + @mirko_anonim Najlepiej zgłoś się do psychiatry lub psychologa na konsultację.
paczelok paczelok 29.05.2024, 13:56:24 via Wykop 0 + @mirko_anonim: może jeszcze ci sie wydaje że jesteś napoleonem co , najpierw do psychiatry idź
L.....d konto usunięte 29.05.2024, 14:36:41 via Android 1 + @mirko_anonimchcialbym zeby mnie zamkneliZaden psychopata by tak nie napisal xD jeszcze pytanie o "leczenie"Bait 5/10, good job, probuj dalej
wscieklizna_irl wscieklizna_irl 30.05.2024, 00:55:51 via Android 0 + @List0pad Prędzej "a niech w sumie mnie zamkną, mam w------e"
wscieklizna_irl wscieklizna_irl 30.05.2024, 00:58:15 via Android 0 + @mirko_anonim Jak "podejrzewasz" to jesteś zdrowy. Takto dziaua, o.
#lekarz #medycyna #psychiatra
Podejrzewam, że jestem psychopata. Chciałbym zeby mnie zamkneli w jakimś ośrodku i zabrali od otaczającego świata.
Jaki jest etap diagno, leczenia? Gdzie najlepiej sie zgłosić aby to zdiagnozować?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Zaden psychopata by tak nie napisal xD jeszcze pytanie o "leczenie"
Bait 5/10, good job, probuj dalej