Aktywne Wpisy
kinlej +256
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
thorgoth +573
Kilkanaście tygodni temu Robert Buczyński pseudonim Buczooo postanowił pokazać koledze jak potrafi jeździć z szaleńczymi prędkościami po Warszawie. Obaj mężczyźni wysiedli do samochodu i w normalnym ruchu ulicznym zaczęli jeździć z ogromnymi prędkościami, gwałtownie przyspieszając i hamując.
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Jak sobie poradzić z frustracją wywołaną łysieniem?
Kiedyś na prawdę dobrze wyglądałem, pierwsze moje związki to dziewczyny same do mnie lgnęły. W liceum zacząłem tracić włosy i nie mogę się z tym pogodzić (a zaraz 30 lat). Od tego czasu ani razu nie patrzyłem w lustro zadowolony ze swojego wyglądu. Nie mam niestety fajnej dziewczyny, trudno jest mi poznawać dziewczyny (mało okazji, na tinderze nie odpisują, a fajne nie dodają).
No i nie mogę się pogodzić z tym, przeszczep nie wchodzi w grę bo musiałbym zrezygnować z pracy o którą w moim zawodzie bardzo ciężko i to zrezygnować na etapie gdzie się rozstrzyga przyszłość tak naprawdę (a i trochę mi szkoda bo to jedyny pozytyw w życiu).
Uważam że nie chciałbym mieć syna, nie chciałbym mu tego przekazać. A w głębi duszy tak naprawdę bardzo chciałbym mieć normalne życie i rodzinę
#lysienie #wlosy #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: