Aktywne Wpisy
meltdown +291
Jeśli masz kompa z prockiem i7 7. generacji, to zdaniem Microsoftu w 2025 powinieneś wywalić go na śmietnik, ponieważ nie obsłuży Windowsa 11, a Windows 10 przestanie być wspierany. Super ekologia, #!$%@? miliony komputerów.
Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
Mam nadzieję, że dzięki temu wywindują się #linux i Chrome OS a MS w końcu upadnie i sobie głupi ryj rozwali. 2025 to będzie rok linuxa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#windows #chromebook #komputery
Lewusx +167
Kiedyś miałem boże ciało, teraz mam prawie 2 boże ciała.
69kg vs 124kg.
2019 vs 2024.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#dieta
#sterydy
#pokazforme
69kg vs 124kg.
2019 vs 2024.
#mikrokoksy
#mirkokoksy
#silownia
#dieta
#sterydy
#pokazforme
Komentarz usunięty przez moderatora
@Mirekkkk2626: Bardzo zabawne jest to, że piszesz o tym iż ktoś ma 20 IQ jednocześnie samemu nie odróżniając prostej szydery od pomówienia XD Spoko mogę mieć nawet 20 IQ, dalej mentalnie będę wyżej o tych wszystkich ulicznych parówek @D1STR0Y Wiadomo każdy jp100% no chyba, że akurat kia przejeżdża to dzień dobry panie władzo ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Mirekkkk2626: I widzisz przyjacielu... Czy uważam, że wyśmiewanie komuś matki jest złe? Tak uważam, że wyzywanie komuś taki jest złe bo dzieci nie powinni odpowiadać za grzechy swoich rodziców nigdy dla tego też chociażby nie podoba mi się jak niektóre osoby tutaj piszą o NitroZyniaku. Natomiast
@Mirekkkk2626: Dla mnie możesz być kim chcesz, tylko po pijaku nie rozjeżdżaj ludzi na pasach ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Mirekkkk2626: Masz downa? Nigdzie nie napisałem, że to jest ok