Wpis z mikrobloga

#famemma prawda jest taka, że jeśli kogoś irytuje Szatan to jest z tego samego worka intelektualnego co prawilniaki xD ludzie z IQ > 80 wiedzą co jest pięć (KMWTW) i się albo śmieją albo mają #!$%@?.
  • 20
  • Odpowiedz
@D1STR0Y: Prawda jest taka, że te wszystkie uliczne pały życiowe próbują wmawiać ludziom iż patologia to zasady i charakter. Jakiś Gracjan mówiący o zasadach non stop i byciu sportowcem mówi do kogoś, że chyba mu zabierali kanapki w szkole i teraz się mści. Bo to wcale nie jest tak, że te przysłowiowe kanapki to zabierały innym największe patusy bez zasad i honoru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Tylko ludzie 20iq śmieją się z tego cringu

@Mirekkkk2626: Bardzo zabawne jest to, że piszesz o tym iż ktoś ma 20 IQ jednocześnie samemu nie odróżniając prostej szydery od pomówienia XD Spoko mogę mieć nawet 20 IQ, dalej mentalnie będę wyżej o tych wszystkich ulicznych parówek @D1STR0Y Wiadomo każdy jp100% no chyba, że akurat kia przejeżdża to dzień dobry panie władzo ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Szydera to mówienie że Polanski kogoś skrzywdził i że wykorzystywał jakichś chłopców? I szydera to zapowiadanie filmu który ma zniszczyć Polańskiego? Przestań pisać takie głupoty

@Mirekkkk2626: I widzisz przyjacielu... Czy uważam, że wyśmiewanie komuś matki jest złe? Tak uważam, że wyzywanie komuś taki jest złe bo dzieci nie powinni odpowiadać za grzechy swoich rodziców nigdy dla tego też chociażby nie podoba mi się jak niektóre osoby tutaj piszą o NitroZyniaku. Natomiast
  • Odpowiedz
@Mirekkkk2626: To co robi obecnie Natan to czysta szydera i darcia łacha przysłowiowe z osób ktore na to zasługują mówiących o zasadach o których nie mają pojęcia, charakterze z którego robią sobie napis na dropsie o którym nie mają pojęcia, z honoru o którym nie mają pojęcia.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Ale ja nie popieram tego że Polak pomówił Wiewióra napisałem ze jak on i frajeri pomawiali to byli wyzywani po drugie Polanski przynajmniej przeprosił publicznie wiewióra frajeri przynajmniej przeprosił Polańskiego poprzez Rybicę a ten cvel Marcon idzie cały czas w zaparte że ma dowody i ostatnio na twiterze nawet się upierał że miał z jakimś włodarzem tworzyć film na Polaka
  • Odpowiedz
@Mirekkkk2626: Jako osoba która przerobiła w życiu ogrom takich ulicznych pokemonów i sama miała bliżej jak dalej do bycia nim mogę ci napisać ze swojej perspektywy iż popieram to co robi im Natan ponieważ takimi ludźmi inaczej się nie da. Polański mnie nie interesuje, nie popieram tez jechania po jego mamie chociaż nie przepadam za jego postacią.
  • Odpowiedz