Wpis z mikrobloga

@slgdfhsdhjfbs: Raczej nie chcę pracować z influencerami, wolałbym sam takim być, ale oczywiście nie od spraw debilnych, a branżowym influencerem. Marketing sprzedaje. Marka sprzedaje.

Najlepszy dentysta u mnie w mieście wcale nie jest najlepszy. Ale wizerunkowo wygrywa. To przykład.
  • Odpowiedz
@Kopyto96: No dobra, a nie możesz otworzyć swojej własnej firmy doradczej w branży która jest twoim konikiem? Pracując u kogoś zawsze jesteś ograniczany warunkami jaki ci stworzy, a na swoim masz wolna rękę.
  • Odpowiedz
@Tryt_on: Nie, nie mogę. Branża, która jest moim konikiem, to wciąż nieodkryta przeze mnie jest w dużym stopniu, bo firma w której pracowałem, niestety ale miała mocno ograniczone pole działania. Chętnie się dokształcę. Ale z drugiej strony - takich firm jest na pęczki i to się nie opłaca. Bardzo chciałbym za to nauczyć się czegoś nowego, zgłębić w tym i potem wyruszyć dalej.
  • Odpowiedz
@Kopyto96: Konczyles jakies konkretne studia pod prace w sprzedazy? Pytam, bo troche planuje isc w tym kierunku, no i z tego co czytam Twoje wpisy to mamy dosyc podobne osobowosci.
Jakies rady jak sie wbic w rynek i jakie studia sie moga przydac?
  • Odpowiedz