Wpis z mikrobloga

@Erlein: musisz mieć dobry samochód i często kręcić się pod liceum, najlepiej jak byś sprzedawał smakołyki dla młodzieży wtedy będziesz miał kontakt i może cos się urodzi. Bredzę, czysto teoretyzuje bo i tak ani ty ani jak nie mamy wyglądu i kasy takiej żeby poderwać normalną p0lkę, a co dopiero licealistkę.

żarty żartami, ale lecz się człowieku, albo zajmij czymś pożytecznym a nie głupie pytania na wykopie zadajesz
  • Odpowiedz
to dalej dziecko, które może nawet jeszcze nie dojrzewać płciowo, a ty już myślisz o seksie z taką małolatą

@Noonecares123: moja znajoma miala juz oblesnych sponsorow w drogich furach, kiedy my z kolegami biegalismy za pilka na podworku XD A byla z dosc dzianej rodziny, i raczej niczego jej nie brakowalo

Dzis po zawirowanych karuzelach ma jakiegos cuckolda ktory wychowuje nie jej bombelka i trzyma na sztucznym etacie w rodzinnym biznesie, wiec cykl p0lki odbyty
  • Odpowiedz
@lexico: co nie zmienia faktu, że szukanie takiej "do ruchania" jak to określił op, będąc dorosłym człowiekiem jest dla mnie obrzydliwe.
@eric2kretek nie zmienia faktu, że to dalej mentalnie i często fizycznie jeszcze dziecko, to że ma 15 lat i zgodnie z Polskimi przepisami jest "legalna" to dalej spotkanie się z taką w wieku 25+ lat to dla mnie dalej powinno podlegać ostracyzmowi społecznemu, a nie mówieniu, że to
  • Odpowiedz
@Noonecares123: Ja tylko przedstawiam historie znanych mi wyrachowanych i inteligentych dziewczyn ktorym nigdy niczego nie brakowalo, a i tak piely sie po drabinkach jakichs zgrzybialych oblechow w nowych mercedesach XD Nic z tym nie zrobisz, nawet ich rodzice nic nie mogli zrobic... Chyba tak juz jest zakodowane w niektorych modelach XD

Jako nastolatek widzialem tez na imprezach lambadziary GRUBO ponizej 15 roku zycia ktore same az sie pchaly na bolce
  • Odpowiedz
@eric2kretek: bo żaden normalny dorosły facet nie ma w myślach, że "wyruchalby" 15 latke, ludzie którzy o takich marzą muszą mieć coś z głową w kierunku pedofilii, ale np. boją się konsekwencji prawnych, stąd celowanie w jak najmłodsze, byle legalne
  • Odpowiedz