Aktywne Wpisy
yawa +168
10 lat ciułania po troszku ale udało się 20 lat przed terminem :)
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
sonklabart +10
#zwiazki #randkujzwykopem
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
po drugie to jest lek prtzeciwbólowy na stany zapalne stawów stosowany wyłacznie u zwierzat
u ludzi mógłby wywołac zawał lub udar
nazwałem cię durniem z powodu tego że życzysz śmierci swojej koleżance i to jakby publicznie
odpowiedź masz rzetelną - mavacoxib po próbach nie został dopuszczony do stosiowania u ludzi i ze względów które ci podałem raczej już nie zostanie dopuszczony - z ubiegania się o dopuszczenie zrezygnowali sami jego producenci
@przemek-leniak: Srogie piguły xD W jakiej czasoprzestrzeni to wyczytałeś?!
@owsikalfred
Jest sporo preparatów na rynku o zbliżonym działaniu, choćby inne *coxiby. Po co jej akurat ten?
@owsikalfred: Najłatwiej niech się wybierze do miejscowego weta i przepisze to co jest dostępne.
Z leków z tej samej grupy mamy Previcox (firocoxib), Daxocox (enflicoxib), Onsior (robenacoxib), Cimalgex (cimicoxib). Z podobnych preparatów mamy jeszcze meloksykam czy karprofen. Wątpię, aby wszystkiego u ruskich zabrakło.