Wpis z mikrobloga

Co te ludzie to ja nawet nie...

Coś mnie wczoraj naszło i włączyłem Zawsze tam gdzie ty - Lady Punk. Patrzę na komentarze i już widzę, że będzie #imperiumbeki XD Moją uwagę zwrócił komentarz klik:

Martyna błagam cię o wybaczenie, ja naprawdę cie bardzo lubiłem, kochałem chcę, żeby tak zostało , nie skreślaj mnie :( Dla mnie zawsze byłaś i będziesz najładniejszą

XD Sprawdzam, co za kolo, bo ma podpięte konto #googleplus XD i bez zaskoczenia stwierdzam, że kolesiem zdecydowanie coś nie tak. klik Mniejsza o jego poglądy, ale sposób w jaki je prezentuje jest zgoła niecodzienny...

Wstawia zdjęcia jakiegoś chłopaka i szkaluje go w niewybrednych słowach:

Z okazji świeta 3 króli życzę temu bezbożnemu parchowi, żeby umarł na HIVa i żeby jego suka została sto razy zgwałcona, nie da się zapomnieć i wybaczyć dewiacji biseksualnym szmatom. O cierpienie dla B.......... W........go o chorobę i nieszczęście i karę dla niego i jego szmaty ciebie Boże prosimy amen !!!!!!!!!!

No katolik na 150%... Wykropkowałem imię i nazwisko, bo nie chcę powielać obelg dalej z podanym nazwiskiem.

Skąd się te ludzie biorą ja się pytam?

#afera #niecoolstory #muzyka #internet #gorzkiezale #polska #heheszki #coteludziegadajotojanawetnie
pogop - Co te ludzie to ja nawet nie...

Coś mnie wczoraj naszło i włączyłem Zawsze...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach