Aktywne Wpisy
Lekarz_7k +123
Jakoś tak mnie ostatnio naszła taka rozkmina. Dlaczego wykopkom przeszkadza to, że chirurg który kształcił się 10+ lat żeby wykonywać swój zawód bierze 200 czy 300zł za konsultacje, a w tym samym czasie nie przeszkadza im to, że jedna czy druga fryzjerka czy inna karyna bez szkoły bierze 200zł za paznokcie albo 500zł za strzyżenie. To przepraszam bardzo skoro tak są w------e ceny takich usług to ile ten lekarz specjalista ma według
thorgoth +372
Michał Szpak wygląda jak Jennifer Aniston z zarostem
#heheszki
#heheszki
Jako przegryw z klątwą na karku postanowiłem podjąć dorosłą decyzję o wyprowadzce na swoje. Oczywiście, nie będę brał żadnego g---o kredytu, tylko na wynajem na początek.
Są dwa powody dla których chce się wyprowadzić: Pierwszym jest to, że w ciągu ostatnich kilku dni znalazłem kilka chętnych cichodajek za pieniądze, które oczywiście lokum nie mają a do samochodu nie chcą. Jak będę miał lokum, będę TEORETYCZNIE miał większe możliwości, chociaż wciąż mam z tyłu głowy, że klątwa gdzieś tam siedzi.
Po drugie: Mam prace, samochód i policzyłem sobie że mogę się sam utrzymać, a hajs i tak sobie ładny odłożyłem mieszkając z rodzicami, więc poduszkę jakaś tam mam a teraz też coś zdołam odłożyć i tak. Co prawda nie za dużo, ale bilans powinien być dodatni.
Tylko jestem zaszokowany jedną rzeczą przy szukaniu mieszkania.....Praktycznie nie ma miejsca w nich na komputer stancjonarny :| Albo będę musiał się przebranżowić na, ha tfu, laptopy, albo będę musiał kombinować. I to mnie najbardziej boli. Jak oglądam te mieszkania, to k---a jak pomyślę sobie o tym gdzie mam wsadzić PC'ta to mnie szlak trafia. Paradoskalnie tanie babcine mieszkanka mają większy potencjał na wsadzenie PC'ta niż nowoczesne apartamentowce LOL.
Podobnie internet. Czy serio muszę pożegnać się z kablem? Co prawda moja płyta główna obsługuje wifi więc to nie problem się połaczyć do bezprzewodowej sieci, ale jak chciałbym światłowód na kablu to co? Ma ktoś jakieś doświadczenai z tym? Bo ja nie wiem co zrobić...
#tinder #rozowepaski #divyzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #gdansk #pytanie #nieruchomosci #wynajem
$2800 ale nie chce mi sie szukac, może taniej by wyrwał
https://pl.yourdoll.com/product/s-x-doll-gld024/
ja właśnie jestem w trakcie zbjerania kasy, jak kiedyś kupię to zdam relację
( ͡° ͜ʖ ͡°)
śmiej się judaszu ale podobno ta silikonowa cyberskóra na tych lalach jest zajebista i można sobie ogrzewanie zaomontować aby miała 36,6 stopnia
jak wejdzie AI i będzie gadać miłym głosem to rynek świń wróci do normalności
Zapraszanie elementu społecznego do własnego czy wynajmowanego mieszkania to pewne problemy z obrobieniem go potem :P