Aktywne Wpisy
CrawlOuttaLove +176
#jaworek
A już za rok, dwa nowy film w kinach o Jaworku, wcale bym się nie zdziwił. W roli głównej widzę tego aktora ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A już za rok, dwa nowy film w kinach o Jaworku, wcale bym się nie zdziwił. W roli głównej widzę tego aktora ( ͡° ͜ʖ ͡°)
danky +6
Jako przegryw z klątwą na karku postanowiłem podjąć dorosłą decyzję o wyprowadzce na swoje. Oczywiście, nie będę brał żadnego gówno kredytu, tylko na wynajem na początek.
Są dwa powody dla których chce się wyprowadzić: Pierwszym jest to, że w ciągu ostatnich kilku dni znalazłem kilka chętnych cichodajek za pieniądze, które oczywiście lokum nie mają a do samochodu nie chcą. Jak będę miał lokum, będę TEORETYCZNIE miał większe możliwości, chociaż wciąż mam z tyłu głowy, że klątwa gdzieś tam siedzi.
Po drugie: Mam prace, samochód i policzyłem sobie że mogę się sam utrzymać, a hajs i tak sobie ładny odłożyłem mieszkając z rodzicami, więc poduszkę jakaś tam mam a teraz też coś zdołam odłożyć i tak. Co prawda nie za dużo, ale bilans powinien być dodatni.
Tylko jestem zaszokowany jedną rzeczą przy szukaniu mieszkania.....Praktycznie nie ma miejsca w nich na komputer stancjonarny :| Albo będę musiał się przebranżowić na, ha tfu, laptopy, albo będę musiał kombinować. I to mnie najbardziej boli. Jak oglądam te mieszkania, to #!$%@? jak pomyślę sobie o tym gdzie mam wsadzić PC'ta to mnie szlak trafia. Paradoskalnie tanie babcine mieszkanka mają większy potencjał na wsadzenie PC'ta niż nowoczesne apartamentowce LOL.
Podobnie internet. Czy serio muszę pożegnać się z kablem? Co prawda moja płyta główna obsługuje wifi więc to nie problem się połaczyć do bezprzewodowej sieci, ale jak chciałbym światłowód na kablu to co? Ma ktoś jakieś doświadczenai z tym? Bo ja nie wiem co zrobić...
#tinder #rozowepaski #divyzwykopem #wychodzimyzprzegrywu #gdansk #pytanie #nieruchomosci #wynajem
@Pralko-suszarka: ale że jak nie ma żadnego biurka z krzesłem w całym mieszkaniu?
Śmiechu warte
Nie lepiej zamiast przez 3 miesiące wydać z 7.5 k na samotną klitkę, pojechać na wakacje do jakiejś Brazyli, Tajlandii czy innego kraju łatwych dziewczyn (tak, Polska najłatwiejsza)
@programista15cm to będę musiał bardziej przyjrzeć się ofertom.
Większość ludzi nie stać na posiadanie PC od takiej strony ze nie stać ich na zmieszenie w klitce biurka
To sie umów ze szmulą w hotelu a nie #!$%@? bedziesz styl życia zmieniał. U rodziców przynajmniej oszczędzasz na coś fajnego.
tak btw 3 czynsze i masz śliczniutką sex doll, to już nie jakieś dmuchane lale jak kiedyś tylko realizm
W Białymstoku przy Parkowej za mieszkanie w słabym standardzie, ale 2 pokoje i oddzielna kuchnia, balkon, łazienka i piwnica, 1500 za wszystko w 2022 płaciłem
każdy raczej biurko i fotel dokupuje sam, naprawdę jak się postarasz to wykombinuje się miejsce, chyba, że chcesz wynająć klitkę 19m2. fotel i biurko kupujesz najtańsze w Ikea albo szukasz czegoś po taniości na olx.
Czasami da się ciągnąć internet po kablu, ale w mieszkaniu jest to zwyczajnie niewygodne. Skoro masz stacjonarke to nie wiem w czym problem jest kupić kartę sieciową zewnętrzna i podłączyć na USB? koszt 40 zł
@Pralko-suszarka A co do tego że niby ma być bzykanko z jakimiś cichodajkami to dziwna sprawa bo przecież hotel to prostsza opcja. Głupio wynająć mieszkanie żeby okazało się że "hehe to takie żarty były z tym bzykaniem za kasę, za dziwkę mnie masz?"