Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

LZBNZ +63
#pracbaza #praca #januszebiznesu
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
NO JAK MNIE NERWICA BIERZE NA TYCH CODZIENNYCH PODAWACZY RĘKI
Przychodzę do biura, wszyscy siadają jest git, nikt nikomu nie podaje ręki, bo rzucenie „cześć” lub „dzień dobry” na ogół całości wystarczy no i git. Siadam, zaczynam skupiać się na pracy, mija pół godziny, biorę sobie jakąś kanapkę w rękę i sobie przy okazji podjadam. A TU PRZYCHODZI TAKI K---A JEDEN Z DRUGIM
Po odpadnięciu podekscytowana pytała Reziego czy już może zgadywać kto jest Sabo a Kinder który wg mnie był Sabo miał to w dupie XD Nawet Rezi go nie spytał o nic takiego jak Jeleniewską. W 1 sezonie nie wiedział kto jest Sabo a w tym widać że wie i trochę szkoda.
Szkoda też że mają telefony, przecież w każdej chwili mogą sobie jakoś dać znać kto jest sabo skoro dowiadują się tego po odpadnięciu...
Miałem jakieś dziwne wrażenie po odpadnięciu Kindera że od razu czuć/widać że jest jeden Sabo w tym odcinku. Jest nim dalej wg mnie Nieuczesana, z kobiet od 1 odcinka ją typuję, chyba że jednak nie będzie to tak oczywiste że był jeden chłopak i jedna babka.
W teatrze nie mieli za bardzo jak przeszkadzać, przeszkadzał trochę Łatwogang tymi wygłupami, Kaja trochę tym śmianiem się pod nosem ale tak to nie bardzo. W chińczyku zbijać się chciał łatwo i właśnie nieuczesana.
Rezi niestety z----ł montaż i widać podczas tłumaczenia zasad że AJ który był w ukrytym pokoju jest na planszy za Nadię. Łatwo więc wyrzuci Nadię która każdego denerwowała, sporo straciła w oczach widzów w poprzednich odcinkach a dziś to już w ogóle d------a do pieca przez to że Julka dostała nagrodę, która moim zdaniem świetnie zagrała, nie spodziewałem się że tak dobrze z Glencem zagra.
Beczka że Konopskiego każdy poznał dopiero jak się kłaniali XD
Ogólnie odcinek długi i trochę słaby pod kątem zgadywania kto jest sabo dla widza bo nie było okazji do "oszukiwania", końcówka z plot twisem fajna ale zepsuta tym spoilerem...
#rezi #friz #ekipa #sabotazysta
Konop dostał żółty z 1 a w dzisiejszym odcinku łatwo też dostał kluczyk z żółtą 1
Sabotażysta wie co będzie się działo w dalszych dniach, gracz nie wie.
Niestety gracze poszli w drugą stronę, myślą że wejdą tam i dowiedzą się już 1 dnia kto jest sabo bo
@MrBeast po co to napisałeś........... teraz cofnęłam i faktycznie jest tam AJ w różowej koszulce, szkoda trochę, Nadia wzbudzała jakieś emocje, więc dobrze mi się to oglądało. I ten
@MrBeast: Chodziło im o to, że Rezi gadał, że w------i ją przez kolor klucza, a im chodziło, że nie kolor tylko, że nie chciała ujawnić go. W tym sęk
@MrBeast: oczywiście że wie, przecież widział kto psuł ułożenie w kólko i krzyżyk