Aktywne Wpisy
Czy jest jakiś sposób na durną starą babę z bloku która karmi gołębie przed blokiem? CHLEBEM. Codziennie o 8.10 rano. Na wiacie śmietnikowej są znaki, że nie można, bo kurna szczury się robią, gadałam z tą babą 3 razy, pierwszy miło, że proszę nie karmić gołębi no bo szczury itp... Drugi i trzeci już się w-------m, baba stwierdziła że ma to gdzieś " to prosze se dzwonić do współdzielni". Problem w tym,
picasssss1 +155
Motor polskiego PKB, czyli konsument właśnie się w-----ł na ryj, spadki konsumpcji są wyraźne nawet na żywności.
#ekonomia #gospodarka #polska
#ekonomia #gospodarka #polska
Nie mam smaru do łańcucha pod ręką i zastanawiam się nad brunoxem
#motocykle #bron #strzelectwo
U siebie w B12.5 to przerabiałem, spróbowałem za namową kumpla. Z
W terenie smarowanie co 150 km na asfalcie co 300-400km. Pędzel butelka po wodzie i jechanie.
Minus felga brudna po kilku smarowaniach, tak samo jak wahacz. Nigdy na oponę olej nie leci bo niewiem ile byś musiał tego oleju zużyć. Przejechałem tak już ponad 100 tys km. Nigdy nie złapałem
Imo totalnie bez sensu jeżeli są od tego specjalne smary, które dodatkowo mają tę zaletę że dokładnie widać moment
@TrocheTakiDuzy: kolego ja kilka razy wyjeżdżałem w trasy które miały po 20 tys km.
Tak wożę w jednej butelce 1-1,5L przepalony olej a w drugiej 0,5L pędzel do smarowania oraz rękawiczki jednorazowe i
P.S. Choć broniarze często porównują b--ń do prawa jazdy na osobówki kat. B, to tak jakoś osobiście dostrzegam, że to raczej motocykliści z kat. A mają częściej zajawki na punkcie broni strzeleckiej, militariów. Co nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@TrocheTakiDuzy: no właśnie otym także pisałem o scottoilerze który smaruje olejem silnikowym.
Więc nie ma różnicy czy smarujesz pędzlem czy maszynką.