Wpis z mikrobloga

@DonKapuczino: strasznie ciężko się go słucha, mógł się określić w trzech zdaniach xd z tego co powiedział (zakładając, że można mu wierzyć) to wypłynie coś mocnego a może jednak nie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
wypłynie coś mocnego a może jednak nie

@odyn88: wygląda, że chce serio kasę dostać aby nie publikować kwitów i jeszcze się tym chwali? Na pewno jechał na spotkanie z lokalizatorem oraz podsłuchem ale i budda pewnie był zabezpieczony. Ogólnie szantaż jest karalny i dziwna akcja jest. Ten Artur powinien to albo upublicznić albo przekazać komuś kto to zrobi. Może nie zrozumiałem o co mu chodzi bo chaotycznie mówił dość.
  • Odpowiedz
@wpisynienawisci normalnie się typ przyznał do szantażu, ten krótki filmik to tylko podkładka, że przecież on chciał dla dobra społecznego
Na moje to on od buddy wyjechał albo wyjedzie zakuty w kajdanki
Typ śmierdzi od samego początku
  • Odpowiedz
  • 0
@wpisynienawisci: @Kroledyp tez za pierwszym razem nie usłyszałem ale on twierdzi, ze to ustawka, żeby go d-----ć. Ten filmik jest dowodem na to gdyby poszło cos nie tak. Zakłada, ze budda albo wrzuci go na minę albo da hajs. Tak czy siak video jest dupochronem a on chce iść na policje.
  • Odpowiedz
@DonKapuczino to chyba żyjemy w różnych światach, w moim najpierw się idzie na policję a nie chcę pieniędzy w zamian za nagranie. Zwyczajnie typ czuje w kościach że zaraz idzie pierdziec w pasiak, próbuje się jakoś jeszcze ratować, no zobaczymy
  • Odpowiedz
  • 0
@Kroledyp: no a jak np. zgłosił służbą ze chce zrobić prowokacje? a video jest dla internetu. nie wiem szczerze to się nie znam, w życiu prawa nie złamałem i nie knułem takiej intrygi. Licze na krew i cyrk dla gawiedzi.
  • Odpowiedz