Aktywne Wpisy
CorniShon007 +107
#piramidaplusowa
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
AMBER PLUS
Każdy chyba już zna zasady.
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
kaziuwichura +62
Czy ma ktoś może w domu zamknięte opakowanie kawy Lavazza Crema e Aroma 1000 g i mógłby ją zważyć?
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
Przedmiot kupiony w salonie, nie online. Dzwonie tam i babka mi mowi ze jako ze poduszka jest rozpakowana to nie moze zrobic zwrotu i przyjac z powrotem tego towaru
czy to prawda, czy probuje mnie w------c? sprzet jest nie uszkodzony, jak nowy, oczywiscie nie widac sladow uzywania. poduszka byla zapakowana w karton, a sama poduszka byla w folijce - folijka zerwana
#prawo #zakupy #materace #lozko #budujzwykopem
z drugiej strony, na poparcie tego co mowisz:
Czy każdy towar można zwrócić w ciągu 14 dni bez podawania przyczyny? Niestety nie. W uzasadnionych przypadkach artykuły takie jak np. bielizna, kostiumy kąpielowe, szczoteczki do zębów, czy artykuły spożywcze nie podlegają zwrotowi, jeśli zostały odpieczętowane. Te produkty nie podlegają zwrotowi ze względu na ochronę zdrowia i
@simon-simonski: okropne :(
@Beekeeper: @goferek ale co mnie to k---a obchodzi panowie. ktos prowadzi big byznes to chyba liczy sie z tym ze ktos mzoe od niego kupic towar i go zwrocic bo ma do tego prawo (abstrahujac od tego czy ja w tym przypadku mam to prawo, widocznie nie)
@stary_grat: no tylko chcesz zwrócić towar używany w przypadku zakupu w sklepie stacjonarnym i wtedy nie masz takiego prawa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co innego zwracając nowy towar kupując go przez neta.
Też była za wysoka i po nocy miałem dość.
Na Amazonie ludzie normalnie kupują kołdry obciążeniowe, testują i oddają.