Aktywne Wpisy
ultraknur3001 +151
Co parę dni jeżdżę 3 pasmową ekspresówką i za każdym razem mijam kilkanaście aut jadących środkowym pasem (nie wyprzedzają, nie ma zjazdu niedaleko)
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
Jak mijam takiego prawym pasem to nawet mu się w głowie lampka nie zaświeci "hmm chyba coś jest nie tak"
Dla nich panuje jakaś niepisana zasada typu "prawy pas to lawa"?
#motoryzacja #drogi #prawojazdy
WielkiNos +226
juleczka w związku małżeńskim poszukuje kolegi do spotkań żeby porozmawiać przy whisky i potańczyć.
Biedny mąż...
#tinder #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #p0lka #zwiazki
Biedny mąż...
#tinder #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #p0lka #zwiazki
Siema, druga połówka chce zmienić pracę z korpo na coś spokojniejszego, nie chce wracać z macierzyńskiego do starej firmy. Rozumiem ją. Ja mam stałą pracę i firmę więc celujemy w budżetówkę, chodzi jej przede wszystkim o stabilność . Patrzała na służby mundurowe ale niestety wszelkie szkolenia kilkumiesięczne odpadają przy dzieciach. Mieszkamy w mieście wojewódzkim. Ma studia wyższe może pracować w urzędzie w kilku działach ale jednak 5k+ dobrze by było gdyby miała a w urzędzie to można pomarzyć. Może zrobić podyplomowke w razie potrzeby.
Czy ktoś wie gdzie można się zaczepić?
#pracbaza #zmianapracy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nasz ty rozum i godnosc czlowieka zeby ludziom w twarz takie rzeczy pisac?
Skad wy to ja nawet nie... Hihi.
Tylko baba w wojsku to będzie mieć szwedzki stoł (kiełbaski w każdym rozmiarze i kolorze) więc osobiście bym odradzał
Z kolei w takiej administracji państwowej, to siedlisko żmij i zara zaczniej psioczyc slangiem Grażynek.
Może niech pozostanie tą Anetka z HRu?
Problem w rodzaju "jak zarobić i się nie narobić". Niech idzie na bootcamp #programowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo