onionhero onionhero 12.05.2024, 10:35:20 6 + Żeberka BBQ #sousvide 36h w 65 stopniach.Następnie 4x30 minut w 125 stopniach w glazurze z obu stron.#jedzzwykopem źródło: image_picker_832E5D46-15E1-46C6-A8C6-10D3F1B3A546-47704-00002CE7461B043D Pobierz
T.....y konto usunięte 12.05.2024, 10:41:24 via Wykop 1 + @onionhero: tylko potem się nie żal, że prąd drogi
onionhero onionhero 12.05.2024, 10:44:49 via Wypiek 0 + @TakiSobieLoginWykopowy @Mirkosoft muszę sprawdzić, ale te 36h na 65 stopni daje taką kruchość, że ciężko przełożyć na talerz bo się łamią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
T.....y konto usunięte 12.05.2024, 10:51:43 via Wykop 0 + @onionhero: mmmmm żebrunie. Podzielisz się przepisem?
onionhero onionhero 12.05.2024, 11:00:06 via Wypiek 1 + @TakiSobieLoginWykopowy w sumie jak w opisie. https://recipes.anovaculinary.com/recipe/jcs-tender-bbq-pork-ribs
maniok maniok 12.05.2024, 12:08:11 via Android 0 + @onionhero ale masz zakamieniony ten piekarnik ( ͡º ͜ʖ͡º)Pokaż spoiler
onionhero onionhero 12.05.2024, 13:28:09 via Wypiek 0 + @maniok piec to Effeuno pod Napoletanę, ale robię w nim też inne rzeczy jak widać ( ͡° ͜ʖ ͡°)Max 500 stopni można w nim mieć, do tej temperatury schodzi mu ok. 40 minut.
Zapaczony Zapaczony 16.05.2024, 05:31:45 via Wykop 0 + co znaczy 4 x 30 minut?@johny-kowalski: dowiedziałeś się może? Bo w sumie też mnie to ciekawi @onionhero
onionhero onionhero 16.05.2024, 06:42:03 via Wykop 2 + @Zapaczony: @johny-kowalski - przepraszam, umknęło mi to pytanie.pieczesz z glazurą BBQ 30 minut - wyciągasz i smarujesz od drugiej strony i znów na 30 minut.Powtarzasz czynność dwukrotnie.
Następnie 4x30 minut w 125 stopniach w glazurze z obu stron.
#jedzzwykopem
https://recipes.anovaculinary.com/recipe/jcs-tender-bbq-pork-ribs
Max 500 stopni można w nim mieć, do tej temperatury schodzi mu ok. 40 minut.
@johny-kowalski: dowiedziałeś się może? Bo w sumie też mnie to ciekawi
@onionhero
pieczesz z glazurą BBQ 30 minut - wyciągasz i smarujesz od drugiej strony i znów na 30 minut.
Powtarzasz czynność dwukrotnie.