Wpis z mikrobloga

@paczelok: jak ja nienawidzę „hej co tam”. Napisze ci taka specjalnie, żeby zrzucić ciężar rozmowy na ciebie, nie dając nic od siebie.
  • Odpowiedz
@Korda: No to podziekuj im za rozmowe i dokonanie selekcji, ja tylko rozmawialem z dziewczynami, ktore wykazywaly chec prowadzenia ze mna rozmowy i jakies zainteresowanie a takie pajacowanie i tak nie ma sensu. Pierwsza, ktora mi normalnie odpisywala jest juz ze mna z 5 lat i nie narzeka. Jak jej pokazywalem co kobiety odjaniepawlają na Tinderze to byla w szoku.
  • Odpowiedz
@jegertilbake: żeby tylko na Tinderze. Był jakiś event na mieście i jedna nasłała na mnie znajomych (jakby sama d--y ruszyć nie mogła), by przyprowadzili mnie do niej, bo chciała mnie poznać. I tyle. Stoisz przed wielce królową siedzącą na ławce, która okazała ci wielką łaskę i teraz rób za błazna, by ją zabawić, bo na inwencję od niej nie licz.
  • Odpowiedz
@Cyk_dwujeczka: zwykle odnosiłem się do zainteresowań, hobby (o ile w ogóle jakieś miała). Teraz tego nie robię. W ogóle nie zaczynam, a aplikacji tego typu dawno nie mam.
  • Odpowiedz