Aktywne Wpisy
Tumurochir +599
MIODNIK_KOWAL +505
Wygląda na to,że ten trawnik był sprzątany ostatnio w 2004 roku (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#heheszki #warszawa #pragapoludnie
#heheszki #warszawa #pragapoludnie
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#logikarozowychpaskow #zwiazki #seks
Czy wasze różowe robią coś dla was ,,seksownego''?
Ja z moim rózowym 2 lata i nigdy nic nie było takiego w moją stronę. Czasem widzę tik toki albo słysze ,,zrobiłam x seksownego dla mojego chłopaka''. I to nwm może być cokolwiek, ubranie seksownej bielizny, jakis taniec, jakies kuszenie czy cos. U mnie nic nigdy. Powiedziałem, że chciałbym więcej z jej strony czasem czegoś takiego ale nic się nie zmieniło. Ale jak nie było seksu tydzien to pretensje do mnie, że jak to tak. Coraz mniej juz mi na tym zależy z czasem, ale gdzies tam sie powoli pogodziłem. Kiedys kupiłem jej takie zboczone majtki własnie by podkręcic, to nigdy ich nie ubrała. Jak o nich wspomniałem potem to niezbyt chętna była. Troche przykro bo nie czuje się pożądany. Mówi, że jestem przystojny i mnie chwali itp itd ale w praktyce nie odczuwac tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: nic, ona po prostu jest seksowna.
@mirko_anonim: założyła. Majtek nie można ubrać. Dobranoc.
@kosmita Zapamietam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
────
─────────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
więc juz lepiej niech nie robi, ale daje
─────────────────────
Tymczasem zboczone majtki
@mirko_anonim: chciałbym go zobaczyć
@mirko_anonim: to nigdy nie działa, a ja chcesz sie jeszcze bardziej dobić to pomyśl że dla lepszego typa robiłaby seksowne rzeczy bez błagania. a co powinieneś zrobić? raczej nic. zmusić jej nie zmusisz, a jak nie chce się dla niej nawet założyć tych głupich gaci zeby sprawić ci przyjemność, to wyobraź sobie co bedzie później.
tak
@mirko_anonim: niezly gaslighting xD na 100% pisała różowa
@Noonecares123: o! juz pojawiła się pierwsza różowa z klasycznym whataboutismem. to nic że to OP pierwszy zgłosił problem, to nic że różowa TEŻ mogła poprosić OPa o rewanż, to nic że różowa mogła powiedzieć że nie lubi takich gaci. nie. wina leży po stronie OPa bo pewnie dobiera się do niej w zasranych cottonworldach xD a nie że różowa po prostu odpaliła protokół