Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki #seks
Czy wasze różowe robią coś dla was ,,seksownego''?
Ja z moim rózowym 2 lata i nigdy nic nie było takiego w moją stronę. Czasem widzę tik toki albo słysze ,,zrobiłam x seksownego dla mojego chłopaka''. I to nwm może być cokolwiek, ubranie seksownej bielizny, jakis taniec, jakies kuszenie czy cos. U mnie nic nigdy. Powiedziałem, że chciałbym więcej z jej strony czasem czegoś takiego ale nic się nie zmieniło. Ale jak nie było seksu tydzien to pretensje do mnie, że jak to tak. Coraz mniej juz mi na tym zależy z czasem, ale gdzies tam sie powoli pogodziłem. Kiedys kupiłem jej takie zboczone majtki własnie by podkręcic, to nigdy ich nie ubrała. Jak o nich wspomniałem potem to niezbyt chętna była. Troche przykro bo nie czuje się pożądany. Mówi, że jestem przystojny i mnie chwali itp itd ale w praktyce nie odczuwac tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 30
  • Odpowiedz
nie wiemy co kolega robi dla swojej partnerki,

@Noonecares123: tyle że to nie jest żadnym usprawiedliwieniem w tej sytuacji. jak laska ma problem, to wg waszej maksymy powinna z nim o tym porozmawiać i poprosić go żeby się bardziej starał, a nie że się na nim potajemnie odgrywa i tak sobie trwają w kółku #!$%@?.

zresztą tu serio nie ma wielkiej filozofii, jak facet jest wartościowy dla kobiety (i ona nie
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: problem jest taki, że jeśli kobieta powie, że jej coś w łóżku nie pasuje to część facetów uważa to za cios w kruche ego, stąd może wynikać brak rozmów. Nie jest to usprawiedliwieniem, ale może być powodem i są ludzie, którzy seks uprawiają, a mają problem o nim rozmawiać stąd tyle wpisów na forach dotyczących tematu. Niekoniecznie zgodzę się z drugim akapitem, każdy ma inne libido, więc albo znajdziesz kogoś
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: fajnie ten watek laczy sie z tym poprzednim z anonima o tej rozowej co trzymala skitrana seksowna bielizne jako pamiatke bo bylym ( ͡° ͜ʖ ͡°)

zresztą tu serio nie ma wielkiej filozofii, jak facet jest wartościowy dla kobiety (i ona nie chce go stracić) to sypialnia będzie huczała aż miło. jak facet to jakiś misio z rozsądku to oczywiste że zaangażowanie w sypialni będzie zredukowane
  • Odpowiedz
problem jest taki, że jeśli kobieta powie, że jej coś w łóżku nie pasuje to część facetów uważa to za cios w kruche ego, stąd może wynikać brak rozmów.

@Noonecares123:

- facet jasno nie określa tego czego chce -> reee trzeba rozmawiać, KO-MU-NI-KA-CJA, jak chcesz minimum wysiłku to musisz poprosić
- kobieta jasno nie określa tego czego chce -> oj jaka biedna, na pewno bała się reakcji, wina faceta i jego
  • Odpowiedz
Mówi, że jestem przystojny i mnie chwali itp itd ale w praktyce nie odczuwac tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@mirko_anonim: Stara dobra prawda brzmi:

Talk is cheap.

Gadanie, że jesteś przystojny i pochwały nic nie kosztuje i trwa 2 sekundy. Zrobienie czegoś dla partnera wymaga już więcej zaangażowania ale jak widać na to się już nie łapiesz.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): >@mirko_anonim: a co ty seksownego robisz dla swojej partnerki?

@Noonecares123:

tu nie op

ja np #!$%@? różnego rodzaju tarło, jak np. wygłupy z lodem, zasłonięte oczy i związane ręce itp, masaże i to za każdym zajebiście ją grzeje. Mojej żonie natomiast nic się nie chce zrobić. Najlepiej zawsze to samo, zero urozmaicenia. Zawsze tylko czeka na moją inicjatywę. Mi też już przestaje się chcieć.

• Odpowiedz